Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

0 Η ταινία με τον τεμπέλη Έλληνα και την τελειομανή Γερμανίδα

Η ταινία με τον τεμπέλη Έλληνα και την τελειομανή Γερμανίδα
Οι σχέσεις ανάμεσα στους Ευρωπαίους είναι το αντικείμενο της ταινίας μικρού μήκους με τον τίτλο A Very European Break Up.
Σεναριογράφος και σκηνοθέτης ο Βρετανός δημοσιογράφος Μπομπ Ντέχαμ και ο στόχος του; Να δείξει την κατάσταση που πιστεύει ότι επικρατεί στην Ευρώπη με την Ελλάδα και την Γερμανία στα άκρα.
Ένας Έλληνας, φορτωμένος με όλα όσα θέλουν να τον χαρακτηρίζουν στην Ευρώπη, τεμπέλης, που ξέρει να χρωστά, και η Γερμανίδα τελειομανής σύζυγός του, πρωταγωνιστουν στην μικρή - πικρή ταινία που έχει δόση αλήθειας αλλά και του "παραμυθιού" και των μύθων γύρω από τους λαούς.
Οι γείτονες  συμπρωταφωνιστές: μία διαλλακτική Ισπανίδα και ένα Βρετανό που ανησυχεί για το μέλλον του ζευγαριού.
Ο Έλληνας, με το όνομα Γκρέκο είναι παντρεμένος εδώ με την Γερμανίδα Ζερμέν. Ο Γκρέκο είναι ένας άνδρας που κάθεται σπίτι, δεν δουλεύει και έχει αφήσει εκατοντάδες λογαριασμούς απλήρωτους. Η Ζερμέν, αποφασίζει να εξεγερθεί μην αντέχοντας αυτήν την κατάσταση καθώς είναι η μοναδική που εργάζεται στο σπίτι.

Η Εσμεράλδα, μία νεαρή Ισπανίδα γειτόνισσα προσπαθεί να συμφιλιώσει το ζεύγος λέγοντας πως ο ένας προσφέρει στον άλλον, ενώ χαρακτηριστική είναι η ατάκα της απευθυνόμενη στην Ζερμέν, «ο Γκρέκο σε βοηθά να αναπτυχθείς».

Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο Βρετανός ο οποίος ανησυχεί για την τύχη του ζευγαριού λέγοντας πάντως πως εάν δεν λύσουν τις διαφορές τους τότε θα τους συμπαρασύρουν όλους στον όλεθρο.

Τελικά το ζεύγος τα ξαναβρίσκει...
Δείτε την ταινία...
Αξίζει!

 <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/q5FT47kLZfs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates