Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

0 Τα τρία… αγκάθια του Ρονάλντο

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύς... ντόρος με τις  επικείμενες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι δεν νιώθει πια ευτυχισμένος στην Μαδρίτη και η ισπανική εφημερίδα «Αs» σε σημερινό της δημοσίευμα κάνει γνωστούς τους τρεις λόγους που ο Πορτογάλος νιώθει… προδομένος από την «Βασίλισσα».

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Πορτογάλος σταρ είναι δυσαρεστημένος, όχι επειδή έχει κακές σχέσεις με κάποιους συμπαίκτες του (είχε ακουστεί και αυτό), αλλά ούτε επειδή υπάρχει κάποιο θέμα ανάμεσα  σε αυτόν και τον τεχνικό της  «Βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πρώτος λόγος που αναφέρει η «As» είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωσε εγκαταλελειμμένος από πλευράς διοίκησης για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν τον συνόδευσε στη βράβευση του Μόντε Κάρλο, σε αντίθεση με τον αντίστοιχο της Μπαρτσελόνα που ήταν δίπλα στον Μέσι και τον Ινιέστα. Μαζί του βρέθηκε ο τρίτος αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέδρο Λόπεθ, ο οποίος είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Το συγκεκριμένο γεγονός  απογοήτευσε πολύ τον Ρονάλντο, αλλά εν συνεχεία ότι δεν κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα, αφού ο παίκτης δέχθηκε μεγάλη πίεση από την διοίκηση της ομάδας για να δώσει το παρών στην εν λόγω βράβευση. Έτσι, ο Πορτογάλος γύρισε και πάλι με… άδεια χέρια από το Μονακό…

Ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος όμως, όπως αναφέρει η «As» είναι στο οικονομικό. Ο Ρονάλντο είδε τους συμπαίκτες του( Σέρχιο Ράμος, Αλβάρο Αρμπελόα και Ραούλ Αλμπιόλ) να έχουν κλήση και να τους έχουν γίνει προσφορες από την διοίκηση ώστε να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, αλλά ακόμα ο ίδιος να μην έχει πάρει… σειρά! Το δημοσίευμα τελειώνοντας αναφέρει ότι στην Μαδρίτη, περιμένουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γυρίσει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας, ώστε να καθίσουν στο τραπέζι και να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates