Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

0 Χάκομπο ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ!


πηγή: transfernews.gr
Ο Χάκομπο είναι ο εκλεκτός Ισπανός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται κυριολεκτικά μία ανάσα από την υπογραφή του με τον Δικέφαλο.
Ο πανύψηλος 29χρονος Ισπανός γκολκίπερ πέρυσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης με πολύ μεγάλη επιτυχία έως και τον Μάρτιο όπου ουσιαστικά η σεζόν έλαβε τέλος γι’ αυτόν καθώς χειρουργήθηκε στη μέση.
Ο Ισπανός λόγω ακριβώς αυτού του προβλήματος έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο από την Τρίπολη και αυτός είναι ο λόγος που ενώ είχε προταθεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες και όχι μόνο, κανείς δεν πήρε το ρίσκο μαζί του.
Εδώ να σημειώσουμε βέβαια πως ο Χάκομπο πέρυσι μιλούσε με την Έβερτον ενώ όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, ο Ολυμπιακός τον Δεκέμβριο που έψαχνε τερματοφύλακα (ελέω Κοστάντσο) είχε κάνει κρούση 400.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να απορρίπτουν την πρόταση και τους Πρωταθλητές να παίρνουν τελικά τον Ρόι Κάρολ.
Μετά το ναυάγιο με τον Σηφάκη το οποίο σας αποκαλύψαμε πριν τρεις ημέρες ΕΔΩ και το οποίο πλέον επιβεβαιώνεται και από αυτούς οι οποίοι προσπαθούσαν να μας βγάλουν γι’ ακόμη μια φορά χωρίς επιτυχία ψεύτες και τρελούς, σας αποκαλύπτουμε τον Ισπανό τερματοφύλακα που κλείνει ο ΠΑΟΚ και ο οποίος ήταν η πιο προσιτή εναλλακτική του Έλληνα τερματοφύλακα.
Το συμβόλαιο που πρότεινε ο Δικέφαλος στον 29χρονο τερματοφύλακα το ίδιο σχεδόν με αυτό που έδινε στον Σηφάκη. Διετές συμβόλαιο με 200.000 ευρώ ετήσιο μισθό.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates