Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

0 Θρίαμβος της Ducati στη Βόρεια Αμερική

 Θρίαμβος της Ducati στη Βόρεια Αμερική

 

Ρεκόρ πωλήσεων: Είναι ακριβώς αυτό που «πρέπει» σε μια εταιρεία, όταν παρουσιάζει μια από τις σημαντικότερες superbike στην Ιστορία της μοτοσυκλέτας αλλά και τη δική της.
Η αγορά ανταποκρίθηκε κατά το ευκταίο και η Ducati Βορείου Αμερικής (δηλαδή ΗΠΑ και Καναδά) απόλαυσε αύξηση πωλήσεων κατά 49% το φετινό Μάιο, που ήταν επίσης ο καλύτερος μήνας ever για την ιταλική εταιρεία στην ήπειρο.
Πουλήθηκαν συγκεκριμένα 1.782 μονάδες, ανεβάζοντας το σύνολο της χρονιάς κατά το πρώτο πεντάμηνο (Ιανουαρίου-Μάιου) στις 4.844 μονάδες. Το νούμερο αντιπροσωπεύει επίσης αύξηση κατά 19% έναντι του 2011 και κατά 98% έναντι του 2010.
Η εταιρεία στη θριαμβευτική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανέφερε ότι τη διαφορά έκαναν τα δύο νέα της μοντέλα, η εικονιζόμενη Ducati 1199 Panigale (όπως είναι φυσικό) και το νέο Streetfighter 848. Χωρίς να είναι ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες, πιστεύεται ότι τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις έκανε η Panigale.
 Θρίαμβος της Ducati στη Βόρεια Αμερική
«Το φανταστικό αυτό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τον ενθουσιασμό του κόσμου για τη μάρκα μας, που έχει οδηγήσει σε διπλασιασμό των πωλήσεών μας μέσα σε 24 μήνες», δήλωσε ο Cristiano Silei, αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων και διευθύνων σύμβουλος της Ducati Βορείου Αμερικής.
«Η αυξανόμενη γοητεία της διευρυμένης γκάμας μας, η στρατηγική μας για την προώθηση των προϊόντων μας και η ενίσχυση του δικτύου των αντιπροσώπων μας αποτελούν τα δομικά υλικά που θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν την ανάπτυξή μας στο μέλλον», συμπλήρωσε.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates