Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

0 Στην Ευελπίδων ο Κασιδιάρης για να καταθέσει μηνύσεις

Στην Ευελπίδων ο Κασιδιάρης για να καταθέσει μηνύσεις

Μετά τη δίωξή του για το βίαιο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων (11.57) για να καταθέσει μήνυση.

Ο εκπρόσωπος της Χ.Α. κατά την άφιξή του, με τη συνοδεία 5 μελών του κόμματος δήλωσε: Ήρθα για να κατθέσω μύνηση στην Κανέλλη και Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση σε βάρος του ΑΝΤ1 για παράνομη κατακράτηση, αλλά και σε βάρος του εκδότη Αντώνη Δελατόλλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας. Θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου για να διαπιστωθεί αν κατά την διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε ο ίδιος στην προϊσταμένη της εισαγγελίας, την οποία φέρεται να αποκαλεί ως «Ελένη μου».

Mετά την επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου και το κρυφτούλι που ακολούθησε επί 48 ώρες, προκειμένου να παρέλθει το αυτόφωρο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επανεμφανίστηκε για πρώτη φορά την Κυριακή με προκλητική ομιλία στα Ανω Λιόσια.

Σήμερα, Δευτέρα, οφείλει να εμφανιστεί στο Εφετείο όπου εκδικάζεται η υπόθεσή του, εκτός αν και αυτή τη φορά η δίκη του αναβληθεί. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, λόγω της εμπλοκής του σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates