Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

0 Πρώην πορνοστάρ ύποπτος για τα μακάβρια πακέτα

Πρώην πορνοστάρ ύποπτος για τα μακάβρια πακέτα : Ηθοποιός  πορνό με αμφιλεγόμενο παρελθόν φαίνεται να είναι ο αποστολέας των  ανθρώπινων μελών που έφτασαν σε κυβερνητικά γραφεία στον Καναδά. Η  αστυνομία

Ηθοποιός πορνό με αμφιλεγόμενο παρελθόν φαίνεται να είναι ο αποστολέας των ανθρώπινων μελών που έφτασαν σε κυβερνητικά γραφεία στον Καναδά.

Η αστυνομία καταζητεί τον 29χρονο Ρόκο Λούκα Μανιότα από το Τορόντο, ο οποίος φέρεται να ανέβασε στο Διαδίκτυο το βίντεο από το έγκλημά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «National Post», το βίντεο με τίτλο «1 Lunatic 1 Pickaxe» δείχνει τον δράστη να κόβει το κεφάλι και τα άκρα του θύματος με παγοκόφτη και στη συνέχεια να κακοποιεί το άψυχο κορμί σεξουαλικά ακούγοντας δυνατά μουσική!

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Μόντρεαλ, στο διαμέρισμα που ανήκε στον Μανιότα εντοπίστηκε ένα στρώμα που ήταν βουτηγμένο στο αίμα, οπότε εικάζεται ότι αποτελεί τον τόπο του εγκλήματος.

Το πόδι του θύματος, που φέρεται να είναι λευκός άνδρας, γνωστός του δράστη, εστάλη ταχυδρομικά στα γραφεία του Συντηρητικού Κόμματος του Καναδά, ενώ το δεύτερο πακέτο, με το χέρι, εντοπίστηκε σε ταχυδρομικό γραφείο της Οτάβα.

Τέλος, ο κορμός εντοπίστηκε ακέφαλος σ’ έναν κάδο σκουπιδιών στο Μόντρεαλ μέσα σε μια βαλίτσα. Ενας καθαριστής πλησίασε τη βαλίτσα και την άνοιξε. «Αυτό που είδα όταν την άνοιξα δύσκολα περιγράφεται. Δεν υπήρχε κεφάλι, και ο κορμός είχε γίνει γκρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάικ Ναντό.

Ο ύποπτος, που χρησιμοποιεί επίσης τα ονόματα Ερικ Κλίντον Νιούμαν και Βλαντιμίρ Ρομανόφ, περιγράφεται από τον θυρωρό του κτιρίου όπου διέμενε ως «καλό παιδί».

Πάντως, ο Μανιότα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα μέσα, αφού είχε παραπονεθεί πως η ζωή του καταστρεφόταν από φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με την Κάρλα Χομόλκα, η οποία βίαζε και σκότωνε έφηβες.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates