Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

0 Αν κερδίσουμε τη Ρωσία περνάμε!




Ισόπαλο έληξε το ματς της Πολωνίας με τη Ρωσία και χάρη σ' αυτή την ισοπαλία η Ελλάδα έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης παρά το ότι σε δύο παιχνίδια έχει μόλις έναν βαθμό;

πηγή: transfernews.gr

Πώς; Αυτή τη στιγμή η Ρωσία έχει 4 βαθμούς, η Τσεχία 3, η Πολωνία 2 κι εμείς είμαστε ουραγοί του γκρουπ έχοντας μόλις έναν βαθμό.

Αν κερδίσουμε τη Ρωσία τότε θα φτάσουμε κι εμείς τους 4 βαθμούς και θα ισοβαθμούμε με τους Ρώσους όμως περνάμε εμείς καθώς πρώτα μετράνε τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Στο άλλο παιχνίδι ουσιαστικά δεν μας νοιάζει τι θα γίνει. Αν κερδίσει η Τσεχία την Πολωνία τότε περνάει αυτή κι εμείς (αν κερδίσουμε φυσικά) και αν κερδίσει η Πολωνία την Τσεχία τότε περνάνε οι Πολωνοί κι εμείς (αν κερδίσουμε φυσικά).

Το άλλο σενάριο πρόκρισης είναι να κερδίσουμε εμείς τη Ρωσία (δεδομένο αυτό αν θέλουμε να μιλάμε για πρόκριση) και το άλλο παιχνίδι να έρθει ισόπαλο.

Τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Ελλάδα - Ρωσία - Τσεχία. Εδώ μετράει η διαφορά τερμάτων,  οπότε σ' αυτή την περίπτωση η τεσσάρα που έριξε στην πρεμιέρα η Ρωσία στην Τσεχία την πετάει αυτομάτως έξω και την πρόκριση πέρνει η Ελλάδα με τη Ρωσία!

Συμπέρασμα;;; Αν κερδίσουμε τη Ρωσία, ακόμη και με το αγαπημένο 1-0 του Σάντος (μακάρι να το δούμε) τότε η Εθνική μας περνάει στην επόμενη φάση.

Άρα; Βουρ για τη νίκη όλοι. Μόνοι μας (και με τη διαιτησία δευτερευόντως) είμαστε εδώ και μόνοι μας με την δική μας εμφάνιση μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πάρουμε επική πρόκριση με τέσσερις βαθμούς. Μπορούμε;;;
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates