Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

0 Η ροζ φωτογραφία της υποψήφιας βουλευτή της Θεσσαλίας

Η ροζ φωτογραφία της υποψήφιας βουλευτή της Θεσσαλίας : Στο αρχείο του κινητού της και σε μια γαργαλιστική φωτογραφία φαίνονται  τα καλλίγραμμα πόδια της μελαχρινής υποψηφίας βουλευτίνας, αλλά και  ολόκληρος ο αυτοδιοκητικός

Στο αρχείο του κινητού της και σε μια γαργαλιστική φωτογραφία φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της μελαχρινής υποψηφίας βουλευτίνας, αλλά και ολόκληρος ο αυτοδιοκητικός άρχοντας που κουμπώνει το πουκάμισό του, προφανώς δευτερόλεπτα μετά την ερωτική τους απόλαυση.

Η Θεσσαλία βούιξε σήμερα από τη ροζ φωτογραφία με την υποψήφια βουλευτίνα μεγάλου κόμματος και τον… αιρετό εραστή της.

Η εφημερίδα «Κόσμος» έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας και όλοι σήμερα ψάχνουν να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να μπορέσουν να έχουν την προώθηση στο κινητό τους, της συγκεκριμένης φωτογραφίας που άναψε φωτιές. Φημολογείται δε ότι η υποψήφια βουλευτίνα χρέωσε το στραπάτσο της στις προηγούμενες εκλογές στον… άρχοντά της και έτσι αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Άφησε έξυπνα να... πέσει το ροζ συννεφάκι στην οθόνη και άλλων κινητών τηλεφώνων, και αντί να έχουμε το γνωστό «η κλήση σας… προωθείται», κάποιοι έλαβαν το άγνωστο, πλην σκανδαλοθηρικό, μήνυμα «η φωτογραφία σας προωθείται».

Άλλωστε εκείνη φαίνεται πως απαθανάτισε την προσωπική τους στιγμή στο κατάλληλο ξενοδοχείο με καθρέπτες και χαμηλά φώτα. Με μια μικρή διαφορά: η γοητευτική υποψήφια δείχνει μεν τα ωραία της κάλλη, αλλά από τη μέση και κάτω (άντε τώρα να γίνει ταυτοποίηση), ενώ ο άλλος (ο τοπικός αυτοδιοικητικός άρχοντας) φαίνεται φάτσα-κάρτα.

Κουμπωμένος είναι ο άνθρωπος εδώ και μερικές μέρες, καθώς όσοι είδαν τη φωτογραφία στην περιοχή τον περιγράφουν ως… ξεκούμπωτο!

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates