Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

0 Τα δεδομένα και η αλήθεια για Ζαρντίμ-ΟΣΦΠ!



πηγή: transfernews.gr
Ανεξάρτητα αν όντως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι αυτό που τα ερυθρόλευκα non papers (αγαπημένος τρόπος επικοινωνίας του επίσημου Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ) επισημαίνουν ως «Νο1» στη λίστα των πρωταθλητών για τον πάγκο, τα ερωτηματικά που προκύπτουν (κι εντέχνως... προσπερνώνται από τους «φίλους») είναι δεδομένα.

Ο Ζαρντίμ προκρίνεται (;) λόγω της φετινής του παρουσίας στον πάγκο της Μπράγκα. Μάλιστα. Εντυπωσιακή στα 2/3 της σεζόν όντως, μέχρι τον τίτλο έφτασε να κυνηγάνε οι «αρσεναλίστας».
Ξεφουσκώσανε όμως στο τέλος, μένοντας 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δηλαδή η φετινή τους πορεία είναι καλύτερη της περυσινής, όταν τερμάτισαν στην 4η θέση φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ;

Κι άντε να είναι. Ο προπονητής σαφώς το πιστώνεται, αλλά μιλάμε για έναν επαγγελματία μόλις τριών ετών, με την προηγούμενη θητεία του στην Μπέιρα Μαρ να διακόπτεται με απόλυση στο ξεκίνημα της σεζόν 2010-11 εξαιτίας των κάκιστων αποτελεσμάτων!

Αυτός λοιπόν είναι ο τεχνικός με «νοοτροπία πρωταθλητισμού», «συνεχιστής του ισπανικού μοντέλου», «καταξιωμένος» κι όλα τα υπόλοιπα... δροσερά που συνόδευσαν τις προγραμματικές εξαγγελίες των «ερυθρόλευκων» όταν ξεκινούσε η αναζήτηση του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε;

Ανεξάρτητα των προοπτικών (που φαίνεται πως έχει) ο Ζαρντίμ δεν είναι η «σίγουρη λύση», δεν είναι ο άνθρωπος που «θα πάρει τα κλειδιά των αποδυτηρίων», δεν είναι σε καμία περίπτωση έμπειρος, δεν ξέρει την πίεση του πρωταθλητισμού, δεν έχει διεθνή εμπειρία και σίγουρα δεν είναι ο προπονητής που διαθέτει έστω και το απαιτούμενο ειδικό βάρος για να επιβιώσει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Είτε το θέλουν είτε όχι στον Πειραιά ακόμη κι αν τα φιλικά ΜΜΕ «σμιλεύουν» το προφίλ του (με το καλό ή με το... κακό) για να... περάσει πιο εύκολα στον κόσμο της ομάδας, που δικαιολογημένα περίμενε κάτι καλύτερο, (κι είναι έτοιμος να αποδεχτεί τη λύση Ζαρντίμ μετά τον... Σόλιντ. Τυχαίο κι αυτό, ε;) ο Ζαρντίμ είναι ένα τεράστιο στοίχημα με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προσόν του να έγκειται στο ότι είναι φτηνός.

Ετσι δεν είναι κύριε Βρέντζο;

Παίξτε στο Euro Game 2012 του transfernews, εγγραφείτε εντελώς δωρεάν, προβλέψτε όλα τα παιχνίδια του Euro και κερδίστε φανέλες της Εθνικής, του αγαπημένου σας συλλόγου, τη μπάλα του Euro και άλλα πλούσια δώρα.

ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates