Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

0 Πύργος: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 9χρονη Ελένη

Πύργος: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 9χρονη Ελένη : Ο θάνατος της 9χρονης Ελένης Πυλαρινού έχει βυθίσει στο πένθος μια ολόκληρη πόλη. Η τραγική ιστορία της μικρής που «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από τροχαίο

Ο θάνατος της 9χρονης Ελένης Πυλαρινού έχει βυθίσει στο πένθος μια ολόκληρη πόλη. Η τραγική ιστορία της μικρής που «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από τροχαίο είχε συγκλονίσει προ ημερών τους πάντες.

Πώς πέθανε

Η Ελένη, «έφυγε» το πρωί της Πέμπτης (31-05-2012) τόσο πρόωρα από τη ζωή, υποκύπτοντας στα τραύματα της, μετά από τροχαίο στην διασταύρωση Φιλοθέης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στην είσοδο της ηλειακής πρωτεύουσας.

Το κακό συνέβη λίγο μετά τις 10.00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος Τσέχος που επισκέπτεται τη χώρα μας και διαμένει στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου, εμβόλισε με το πορτοκαλί «βανάκι» του το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 35χρονη Μαργαρίτα Κόστα – Πυλαρινού και επέβαιναν τα δύο κοριτσάκια της.

Σήμερα ήταν η κηδεία

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κηδεία της. Βουβός ήταν ο πόνος του πατέρα και των συγγενών στην κηδεία της. Κανείς δεν μπορούσε να ψελλίσει κάτι μπροστά σε αυτό το δράμα. Μόνο η γιαγιά του κοριτσιού, ξέσπασε τη στιγμή που η σορός έβγαινε από την εκκλησία.

Στο μεταξύ η μητέρα ακόμα και σήμερα νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, δεν γνωρίζει τίποτα για την τραγωδία, όπως και η μικρότερη αδερφή της Ελένης που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο. Μητέρα και κόρη βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Συγκινητικά τα μηνύματα των συμμαθητών της 9χρονης

Νωρίτερα στο 4ο δημοτικό σχολείο Πύργου, το σχολείο της 9χρονης, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ.

Λίγα λουλούδια στο θρανίο της μικρής Ελένης και μια τάξη γεμάτη ζωγραφιές και μηνύματα για τον άγγελο που έφυγε τόσο πρόωρα, τόσο άδικα. Η τάξη, το σχολείο ολόκληρο μια οικογένεια.

«Ελενίτσα μου σε αγαπώ πάρα πολύ. Καλό Ταξίδι. Αντίο. Σε αγαπάμε πολύ όλοι οι συμμαθητές σου. Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μας», γράφει στο κέντρο του ο πίνακας και πλαισιώνεται από δεκάδες άλλα μηνύματα. «Ελένη εκεί που πας να είσαι πάντα δυνατή», «Ελενίτσα σε αγαπάμε… είσαι η καλύτερη... μας λείπεις πάρα πολύ»… κάποια άλλα από τα μηνύματα.

Στο βαρύ αυτό κλίμα τα παιδιά λύγισαν, έκλαψαν, ξέσπασαν και βγήκαν στο προαύλιο να ηρεμίσουν, σε μια ημέρα που το μάθημα περίσσευε μπροστά στο πόνο...

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates