Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

0 Μαθητής πιάστηκε με σκονάκι 10 μέτρων με 25.000 απαντήσεις!


Ειλικρινά, μετά από αυτό δεν του αξίζει μια θέση σε ελληνικό πανεπιστήμιο; Ή μήπως στην ελληνική Βουλή;



Όχι, δεν έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από τότε που σταματήσαμε να είμαστε φοιτητές, μαθητές, άρα και αντιγραφείς. Είναι άλλο πράγμα, όμως, να χαράζεις τον στυλό σου με μαθηματικούς τύπους, να γράφεις μια απάντηση πάνω στην γόμα, να ανοίγεις το βιβλίο όταν σου δοθεί η ευκαιρία, ή ακόμη και να κάνεις σμίκρυνση σε μια σελίδα, και άλλο να κάνεις όλη την προεργασία που απαιτείται προκειμένου να φτιάξεις ένα «σκονάκι» (εδώ το υποκοριστικό είναι μάλλον ανούσιο) δέκα μέτρων, στο οποίο να χωρέσεις 25 χιλιάδες απαντήσεις ιστορίας, μαθηματικών κλπ. Προσωπικά, από το να κάνω τέτοια προσπάθεια θα προτιμούσα να κάτσω να διαβάσω.

Ένας υπερμέγιστος μαθητής όμως από το Καζακστάν δεν το έκανε. Έφτιαξε ένα κολάζ 25.000 απαντήσεων και πήγε να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο κουβαλώντας πάνω του ένα «λυσάρι» μήκους 10 μέτρων. Μιλάμε για κάθε απάντηση σε κάθε ερώτηση κάθε θέματος που διδάχτηκε όλη τη χρονιά!

Τελικά τον έπιασαν καθώς σε κάθε κίνησή του ένας περίεργος θόρυβος ακουγόταν μέσα από τα ρούχα του, σαν φύλλα που θροΐζουν. Ήταν πράγματι φύλλα. Τα φύλλα από το δέντρο της απαγορευμένης γνώσης. Τι κρίμα που έκλεισε το Hogwarts, η σχολή του Χάρι Πότερ. Θα άξιζε στον μάγο της αντιγραφής να εισαχθεί εκεί.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates