Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

0 Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Ντιελνά (videos)!



Όπως έγραψε η έγκυρη και φημισμένη γαλλική εφημερίδα, Equipe, επικαλούμενη πληροφορίες από την ομάδα της Ιστρ, ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ, με καταγωγή από τη Γουαδελούπη, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ο Κλοντ Ντιελνά ήρθε στου Ρέντη με εισήγηση του σκάουτερ των ερυθρολεύκων, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, και μετά τα τεστ, αγωνιστικά και ιατρικά, που πέρασε ήρθε σε συμφωνία με την πειραϊκή ομάδα. Απλώς οι Γάλλοι πρόλαβαν να δώσουν επίσημη μορφή στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Κλοντ Ντιελνά ντύνεται στα ερυθρόλευκα, καθώς συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο κι εκκρεμούν απλώς οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Ιστρ, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να πει το «ναι» μόλις δέχτηκε τη σχετική πρόταση.

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω την ομάδα. Αγωνίζομαι σαν αμυντικός, αλλά κάποιες φορές έχω αγωνιστεί και στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν δίστασα ούτε στιγμή, όταν ήρθε η πρόταση και με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου για το ενδιαφέρον», δήλωσε ο παίκτης που κατάγεται από τη Γουαδελούπη.

Φέτος είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ιστρ (25-1 πέρυσι, 23-0 πρόπερσι). Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός.

Για να δείτε βίντεο με τον καινούριο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κάντε κλικ ΕΔΩ.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates