Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

0 Τα transfernews της Ευρώπης (29/5)!



πηγή: transfernews.gr
Πρόταση της Γιούβε για Καβάνι

Όπως είχαμε ξαναπεί τον Καβάνι τον θέλουν πολλοί. Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί και Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από Ιταλία, η Γιούβε κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού.

Τα νούμερα; 30 εκατ. ευρώ + τον 27χρονο διεθνή Ιταλό επιθετικό Αλεσάντρο Μάτρι ο οποίος φέτος με την Γιουβέντους σκόραρε 10 φορές σε 25 παιχνίδια.
Η Νάπολι βέβαια ακόμη... βαστάει, αλλά για πόσο θα το δείξει το μέλλον.

Τρεις αποχωρούν από την Αθλέτικ

1. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Αϊτόρ Όσιο ο οποίος στα 35 του σταματάει και το ποδόσφαιρο έπειτα από 18 χρόνια καριέρας και τέσσερις τίτλους με τη Σεβίλη (δύο Ουέφα, ένα Σούπερ Καπ κι ένα Κύπελλο Ισπανίας).

2. Ο 31χρονος αριστερός μπακ Κοϊκίλι ο οποίος αγωνίστηκε στην Μπιλμπάο από το 2007.

3. Ο 33χρονος μέσος Ιγκόρ Γκαμπιλόντο ο οποίος από το 2000 έως το 2006 ήταν στη Σοσιεδάδ και από το 2006 μέχρι σήμερα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Θα πάει για Κολάροφ;

Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα κάνει κίνηση για τον αριστερό μπακ της Σίτι, Αλεξάντερ Κολάροφ.

Ο 26χρονος Σέρβος αποκτήθηκε από την πρωταθλήτρια Αγγλίας πριν δύο χρόνια από την Λάτσιο και κοστολογείται στα 18 εκατ. ευρώ.

Νάπολι για Γιόβετιτς!

Η Νάπολι απασχολεί τα μεταγραφικά δρώμενα περισσότερο για το αν θα φύγουν και που θα πάνε οι Λαβέτσι και Καβάνι, όμως και η ίδια έχει μεταγραφικές βλέψεις.

Η Φιορεντίνα απέκτησε τον Μαυροβούνιο, Στέφαν Γιόβετιτς το 2008 από την Παρτιζάν έναντι 8 εκατ. ευρώ και πλέον πολιορκούνται από διάφορους συλλόγους για να τον πουλήσουν, όμως η διοίκηση 
των Βιόλα δεν δείχνει καμία τέτοια διάθεση.

Η Νάπολι όμως φέρεται να έχει στα σκαριά επίσημη πρόταση 30 εκατ. ευρώ και ελπίζει να πείσει την Φιορεντίνα πριν το κάνει κάποιος εκ των Γιουβέντους, Ρόμα, Τσέλσι και Άρσεναλ που αποτελούν μερικούς από τους μνηστήρες.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κριστιάν Ροντρίγκεζ

Ο 26χρονος διεθνής Ουρουγουανός (47 συμμετοχές, 4 γκολ) εξτρέμ πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος από την Πόρτο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το νέο απόκτημα της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία μετά τις Πενιαρόλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα (δανεικός από την Παρί) και Πόρτο από το 2008.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates