Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

0 »Κάτω στο Πειραιά στο μουράγιο…», φρέσκο, αναζωογονητικό »πολιτικό αεράκι»

 »Κάτω στο Πειραιά στο μουράγιο…», φρέσκο, αναζωογονητικό  »πολιτικό αεράκι»

»Kάτω στην Πειραιά στο μουράγιο » , δεν υπάρχει μόν
ο φτώχεια , καλή καρδιά  μα και γκρίνια  , όπως μας θυμίζει το τραγούδι: Υπάρχει και φρέσκο »πολιτικό αεράκι» αγώνα και αισιοδοξίας,  ευθύτητας και υπερηφάνειας. Μιας υπερηφάνειας και μιας αξιοπρέπειας που αποτυπώνεται δυναμικά στις συγκεντρώσεις του υποψήφιου βουλευτή Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Κατσαφάδου.

Του μόνου υποψηφίου που αποτολμά  και πραγματοποιεί ανοικτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, πηγαίνοντας κόντρα στο »ρεύμα» της εποχής.

Αν και το φαινόμενο των ανοικτών προεκλογικών συγκεντρώσεων ακολουθήθηκε κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια, οι σημερινές συνθήκες δεν φαίνεται να το επιτρέπουν για κανέναν σχεδόν. Οι συνέπειες της κρίσης που ταλανίζει την κοινωνία, οι δυσκολίες στην καθημερινότητα του πολίτη, η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων προκαλούν προβληματισμό τόσο στα κομματικά επιτελεία, όσο και στους υποψηφίους.

Αλλαξε η φυσιογνωμία της πολιτικής επικοινωνίας. Οι πολιτικοί φοβούνται την οργή του κόσμου. Οι επιτελείς τους πολλαπλασιάζουν αυτή την εκτίμηση καθώς έχουν τα μηνύματα από την αποθυμία των πολιτών να συμμετάσχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Γι’ αυτό και δεν συνιστούν τη διεξαγωγή ανοικτών συγκεντρώσεων.

 »Κάτω στο Πειραιά στο μουράγιο…», φρέσκο, αναζωογονητικό  »πολιτικό αεράκι»Για αυτό όμως  ξεχωρίζουν και γίνοντα πολιτικά  λα’ι’κά events οι εκδηλώσεις του Κώστα Κατσαφάδου! Μ ε ανοιχτό χαρακτήρα, με χαρούμενα πρόσωπα, με νεολαίους  που αγωνιούν για το σήμερα αλλά θέλουν και δικό τους το αύριο,με νοικοκυραίους Πειραώτες που σέβονται  και υπρηφανεύνται για την πόλη τους και θέλουν καλύτερη την εκπροσώπησή στη Βουλή με ζωντανό πολιτικό λόγο.

Γι αυτό   οι συγκεντρώσεις είναι ανοιχτές και μαζικές: Γιατί έτσι εκφραζουν και τον υποψήφιο βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο και γιατί έτσι εκφραζονται μέσα απο την αμφιδρομη σχέση οι πολίτες της Α’ Πειραιά.

Και  οι φωτογραφίες όλα αυτά τα αποτυπώνουν! »Κάτω στο Πειραιά στο μουράγιο…», φρέσκο, αναζωογονητικό  »πολιτικό αεράκι»
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates