Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

0 Άνθιμος: «Να πάτε να ψηφίσετε»

 Άνθιμος: «Να πάτε να ψηφίσετε»

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες, να προσέλθουν, την άλλη Κυριακή, στις κάλπες και να ψηφίσουν, απηύθυνε, το πρωί, από άμβωνος, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στο κήρυγμά του, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.

«Δε θα πω τίποτα για τις εκλογές γιατί αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει. Το μόνο που θα πω είναι όλοι οι Έλληνες να ψηφίσουν. Ούτε αποχή, ούτε λευκό, ούτε με βρισιές, ούτε με άλλα ονόματα μέσα. Είναι χρέος μας να ψηφίσουμε. Να εκφραστεί η ενότητα του ελληνικού λαού που ζητεί διέξοδο -σαν αυτή που ζητούσαν οι Μεσολογγίτες στην έξοδό τους. Ας πεθάνουμε, αλλά να μείνουμε στην ιστορία. Να ζήσουν τα παιδιά μας», είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ζήτησε από τους πολιτικούς «ενότητα αδελφοί μας«, αναφέρει το romfea.gr, τονίζοντας ότι ο λαός δεν πρέπει να μαλώνει για τους πολιτικούς. «Μόνον για την Ελλάδα να σκοτωθούμε«, είπε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ζήτησε «να πουν οι πολιτικοί τι θα γίνει«, με βάση το συμφέρον της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος, περιγράφοντας την κατάσταση σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, επισήμανε πως μπορεί να μας πήρε πρώτους η μπόρα «για να δουν πώς θα πάει το παιχνίδι των μεγάλων», όμως «δεν είμαστε μόνοι μας«.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates