Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

0 Χασισόδεντρα μαζί με χάπια και ηρωίνη στην Κομοτηνή

 Χασισόδεντρα μαζί με χάπια και ηρωίνη στην Κομοτηνή

Ό,τι ναρκωτικό έπεφτε στα χέρια του χρησιμοποιούσε ένας 47χρονος στην Κομοτηνή! Εκτός, όμως, από την ηρωίνη και τα χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και δυο χασισόδεντρα που είχε φυτέψει για ικανοποιεί το πάθος του, κατείχε παράνομα και ένα όπλο.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είδαν κι έπαθαν ώσπου να βάλουν χειροπέδες στον 47χρονο, αφού αντιστάθηκε σθεναρά. Μετά τη σύλληψή του, βρέθηκαν στο σπίτι του τα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 25 εκατοστών, 20 ναρκωτικά χάπια, ένα μεταλλικό κουτί, μια σύριγγα και ένα κουτάλι, όλα με υπολείμματα ηρωίνης, αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και 27 πλαστικά σφαιρίδια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα με κατηγορίες για καλλιέργεια δενδρυλλίων, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.Πλημμελειοδικών Ροδόπης, σύμφωνα με το protothema.gr

Ένα χασισόδεντρο ύψους 30 εκατοστών καλλιεργούσε στο σπίτι του στην περιοχή της Αναστάσεως στην Κάλυμνο, ένας 31χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Όμως, στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω παραπέμφθηκε και με την κατηγορίας της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών υλών, καθώς κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκε και ένα κομμάτι βραδύκαυστο φυτίλι μήκους εννέα εκατοστών.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates