Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

0 Με 62% εκλέγεται ο Πούτιν στην Ρωσία

Με 62% εκλέγεται ο Πούτιν στην Ρωσία
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα.



Άνετη φαίνεται να είναι η νίκη του Πούτιν στην Ρωσία, επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά. Με καταμετρημένο το 20% των ψήφων διαφαίνεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η εκλογική επιτροπή ότι η νίκη ανήκει στον Πούτιν. Η συμμετοχή στις εκλογές σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, ξεπέρασε το 56% και είναι μεγαλύτερη από αυτή των προεδρικών του 2008.
Για τις εκλογές εργάστηκαν γύρω στους 30000 εθελοντές- επιβλέποντες για τα 95000 εκλογικά τμήματα ενώ στήθηκαν και κάμερες μετά τις καταγγελίες για νοθεία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ωστόσο και στις σημερινές εκλογές έγιναν καταγγελίες για νοθεία.

Όπως μεταδίδει η Φωνή της Ρωσίας, τα αποτελέσματα σε ένα τουλάχιστον εκλογικό κέντρο έχουν ακυρωθεί λόγω νοθείας ενώ στην Μόσχα συγκεντρώνονται γύρω στις 70.000 οπαδοί του Πούτιν.


Μεγάλη διαδήλωση στη Μόσχα
Σχεδόν 70.000 άνθρωποι με τις ρωσικές σημαίες και πανό για την υποστήριξη του υποψηφίου προέδρου Πούτιν συναντήθηκαν στην πλατεία Μανέζ στο κέντρο της Μόσχας, όπου στις 22:00 αρχίζει συλλαλητήριο.

Στην Πλατεία Πούστιν σχηματίζουν φάλαγγες. Αναμένετσι ότι 5.000 άνθρωποι θα περάσουν από την οδό Τβερσκάγια ως τον χώρο συγκέντρωσης.

Σε απόσταση σχεδόν 900 μέτρων από την πλατεία έχει τοποθετηθεί μεγάλη οθόνη στην οποία προβάλλεται ό,τι συμβαίνει στην πλατεία. Ο κόσμος  εξακολουθεί να συρρέει. Ελέγχουν την κατάσταση πολλοί Αστυνομικοί. Στην ίδια την πλατεία δοργανώθηκε επιβλητικό σόου λέιζερ.



Άκυρα αποτελέσματα σε εκλογικό κέντρο
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σε ένα  εκλογικό κέντρο στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν στη νότια Ρωσία θα ακυρωθούν λόγω ρήξης στις κάλπες προσθετών ψηφοδελτίων, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσποινδίας Λεονίντ Ίβλεφ.


"Η απόφαση  για την ακύρωση των εκλογών θα παρθεί στο εγγύς μέλλον από την Εκλογική Επιτροπής της περιοχής Ταρουμόφσκι της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν, -είπε ο Ίβλεφ.  
Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας πήρε υπό τον έλεγχό της τη διερεύνηση της μαζικής ρήξης προσθετών ψηφοδελτίων στο εκλογικό τμήμα 1402 στο Νταγκεστάν.




Με 62% εκλέγεται ο Πούτιν στην Ρωσία
Οι υποψήφιοι που διεκδικούν την προεδρία στη Ρωσία.


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates