Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

0 Η πιο μεγάλη ταινία του YouTube

 

Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Δεν θέλαμε να γράψουμε ώρες ή έστω ημέρες. Διαβάσατε σωστά. Μία ταινία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανεβασμένη...
στο YouTube έχει διάρκεια που υπερβαίνει τις τρεις εβδομάδες.



Πρόκειται για ένα βίντεο που γύρισε ο 22χρονος Jonathan Harchick ένας σχεδιαστής εφαρμογών για iPhone ο οποίος ζει στο Pittsburgh της Pennsylvania. Η διάρκεια του είναι 571 ώρες και 41 δευτερόλεπτα ή αλλιώς 23 ημέρες και 19 ώρες!
Όπως αναφέρει, το video περιλαμβάνει φωτογραφίες από ένα ταξίδι του στη Χιλή πριν από δύο χρόνια και το δύσκολο μέρος δεν ήταν η δημιουργία του αλλά η συμπίεση του. Δεδομένου ότι το Youtube έχει βάλει όριο 20GB στα videos που ανεβαίνουν σε αυτό, έπρεπε να το μικρύνει αρκετά για να χωρέσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ποιότητα της εικόνας είναι όχι απλώς απαράδεκτη αλλά κυριολεκτικά ανύπαρκτη.

Αν λοιπόν έχετε αρκετό χρόνο για χάσιμο (τουλάχιστον 3 εβδομάδες δηλαδή), τότε μπορείτε να την «απολαύσετε». Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, «ο Chuck Norris έχει ήδη καταφέρει να δει τρεις φορές μέσα σε μόνο μία ημέρα»


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates