Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

0 Αποδοκιμασίες ελλήνων βουλευτών στη Γερμανία. Βίντεο

Αποδοκιμασίες ελλήνων βουλευτών στη Γερμανία. Βίντεο

Αγανακτισμένοι άνθρωποι που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία αγανάκτησαν και τα "είπαν έξω από τα δόντια" στους βουλευτές που μετείχαν στο διακομματικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε πριν δύο μέρες την ελληνική κοινότητα στο Βερολίνο.

Εκεί που δεν το περίμεναν εμφανίστηκαν μπροστά τους οι …αγανακτισμένοι.

«Δεν είμαστε φοιτητές, όπως λένε κάποιοι εδώ πέρα, που ζούμε με τα λεφτά των γονιών μας. Είμαστε εργαζόμενοι. Ήρθαμε εδώ γιατί στην Ελλάδα δεν έχει δουλειές» είπε κάποιος από τους νεαρούς απευθυνόμενος στους αμήχανους Έλληνες βουλευτές.

«Πάω στη δουλειά και ακούω τον Γερμανό να λέει: Έλα Έλληνα πάρε ένα ευρώ. Και όταν τον ρωτάω γιατί ρε φίλε, μου απαντάει: για το Μνημόνιο ένα» είπε κάποιος άλλος από τους διαμαρτυρόμενους και ρωτούσε τους Έλληνες βουλευτές που άκουγαν σιωπηλοί και με σκυμμένο το κεφάλι.

Κάποιος από τους μεγαλύτερους μάλιστα αναφέρθηκε ειδικά στον Χρ. Μαγκούφη λέγοντας: Θυμάμαι από παλιά τον Μαγκούφη στο Ντύσελντορφ να λέει "Ψωμί, Παιδεία , Ελευθερία". Τί από αυτά έφερε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα.

Στην αντιπροσωπεία των βουλευτών, όπως έγραψε σε προηγούμενη ανάρτηση το star.gr μετείχαν, εκτός από τον Χρ Μαγκούφη και οι βουλευτές: Ευάγγελος Αντώναρος, Σάββας Εμινίδης, Αθανάσιος Πλεύρης και Γιώργος Φραγκίδης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates