Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

0 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.
ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Γράφει Ο ΗΟFFA

Δεν μπορεί να εκχωρείται το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων πολιτών, στα ευρωπαϊκά οικονομικά συμφέροντα, που είναι σίγουρο πλέον ότι θα θελήσουν να επιμηκύνουν με αστείες δικαιολογίες τον χρόνο παραμονής στην εξουσία μιας κυβέρνησης-παρωδίας....
Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει: Έχουν αποτύχει παταγωδώς τα μέτρα της ευρωπαϊκής ένωσης για την χώρα μας. Έχει αποτύχει παταγωδώς η κυβέρνηση Παπαδήμου και κάποιοι θέλουν να διατηρηθεί στην εξουσία γιατί; Γιατί οι τροικανοί και ευρωπαίοι δυνάστες μας δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση Σαμαρά.
Υπό την έννοια αυτή η «διευκρίνιση» Σαμαρά ότι αυτή είναι η «καταλληλότερη ημερομηνία» αποτελεί για πολλούς ένα βήμα πίσω από την 19η Φεβρουαρίου ως καταλυτικής ημερομηνίας των εκλογών.
Είναι σαφές που οδηγούν ορισμένα κέντρα το όλο θέμα. Επιθυμούν αυτή η κυβέρνηση-θίασος να παραμείνει τόσο χρονικό διάστημα όσο απαιτείται να εμπεδωθεί στον ελληνικό λαό το αίσθημα της «πολιτικής κατοχής» το αίσθημα ότι δεν έχει άλλους τρόπους να επαναστατήσει. Είναι ενδεικτικό της απογοήτευσης του κόσμου ότι ακόμη και οι «αγανακτισμένοι» εξαφανίσθηκαν απογοητευμένοι. .Αυτό ακριβώς επιθυμούν να επιβάλλουν .Την πολιτική καταστολή.


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates