Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

0 Φερεντίνος: "Ποιος μιλάει για λεφτά;"

Φερεντίνος: "Ποιος μιλάει για λεφτά;"

Ως ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα για την καριέρα του, που μάλιστα θεωρεί ότι θα του κάνει και καλό, χαρακτήρισε το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο παρουσιαστής έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε κόντρα με το δίδυμο των Λιάγκα-Σκορδά, καθώς στόχος του είναι ένα επιτυχημένο πρόγραμμα και όχι να «μπει στο μάτι» κάποιου άλλου.

«Δεν πάμε για χτύπημα. Τώρα είναι εποχή που χρειάζεται αλληλεγγύη. Ολοι οι καλοί χωράμε. Θεωρώ την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά πολύ καλή και πολύ επιτυχημένη. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς. Να ενημερώσουμε, να ψυχαγωγήσουμε και να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του κοινού».

Εχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως το Fort Boyard, το Deal, το Uri Geller και άλλες, είχε το δικαίωμα να διαπραγματευθεί ικανοποιητικούς οικονομικούς όρους. Το έκανε; Ισχύουν όσα ακούστηκαν ότι διαφώνησε αρχικά σε ό,τι είχε να κάνει με το οικονομικό; «Οικονομικό σε αυτή την εποχή; Ποιος μιλάει για λεφτά; Μόλις πας να μιλήσεις για λεφτά, όλοι σφυρίζουν κλέφτικα!»

Κάτι εντελώς διαφορετικό ετοιμάζει λοιπόν για φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος με απλά, σύντομα και περιεκτικά λόγια, περιέγραψε πώς έφθασε στην τελική συμφωνία. «Τα βρήκαμε, συνεννοηθήκαμε και όλα είναι μια χαρά. Φτιάξαμε και μια ωραία παρέα και προχωράμε».

Οσο για την σχέση του με την Σίσσυ; «Συμπαθέστατη, γλυκύτατη, αυθόρμητη, πολύ καλή». Ολες οι τηλεοπτικές σχέσεις βέβαια, μια χαρά είναι στην αρχή. Μετά αρχίζουν τα δύσκολα…

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates