Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

0 «Ανακριβή και ύποπτα σενάρια περί προετοιμασίας εξόδου από το ευρώ»

 


Το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα

Το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ανατέθηκε στο αμερικανικό νομικό γραφείο Cleary, Gottlieb, Steen and Hamilton LLP η προετοιμασία μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ!



«Τα σενάρια είναι και ανακριβή και ύποπτα και απολύτως αντίθετα προς τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης» αναφέρει η ανακοίνωση που εξεδόθη το βράδυ της Τετάρτης.

«Ο διορισμός του νομικού γραφείου Cleary, Gottlieb, Steen and Hamilton LLP με έδρα τη Νέα Υόρκη, ως νομικού συμβούλου της Ελληνικής Δημοκρατίας για το PSI έχει ανακοινωθεί ευθύς εξ αρχής. Η Cleary Gottlieb είναι κορυφαίο παγκοσμίως γραφείο παροχής νομικών συμβουλών σε κράτη που, όπως η Ελλάδα, σχεδιάζουν ευρεία επιμήκυνση του χρέους τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται επίσης ότι «η Ελληνική Δημοκρατία προσέλαβε την Cleary Gottlieb για να εφαρμόσει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου, καθώς και την συμφωνία με το IIF, δηλαδή για να επεξεργαστεί το πρόγραμμα ανταλλαγής ή επαναγοράς ομολόγων και τίποτε άλλο».
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates