Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

0 Καταδικάστηκε διάσημη ελληνίδα πορνοστάρ!

Καταδικάστηκε διάσημη ελληνίδα πορνοστάρ!

Συνελήφθη με κλοπιμαία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος αλλά... δεν πάτησε το πόδι της και έτσι καταδικάστηκε ερήμην σε έξι μήνες φυλάκιση. Ο λόγος για Πατρινή διάσημη Ελληνίδα πορνοστάρ, η οποία βρέθηκε με χειροπέδες, κατηγορούμενη για κλοπή!

Η σέξι καλλονή, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινίες της εγχώριας παραγωγής έχοντας στο πλευρό της πολύ γνωστούς στο ευρύ κοινό συναδέλφους της όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη, συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι ενός άνδρα στην Πάτρα.

Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα «Κόσμος», η κοπέλα έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών την ώρα που βρισκόταν στα ΚΤΕΛ Πατρών. Σε σακβουαγιάζ που υπήρχαν δίπλα της βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα play station, το ποσό των 900 ευρώ, τρεις γυναικείες τσάντες, πέντε ρολόγια, κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, μία τηλεόραση και ένα laptop.

Όλως τυχαίως, τα συγκεκριμένα πράγματα είχαν κλαπεί λίγες ημέρες πριν από σπίτι στην Πάτρα, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών. Δράστες ήταν ένα ζευγάρι που έκανε άνω – κάτω το σπίτι και πήραν ότι πολύτιμο υπήρχε, αλλά έγινε αντιληπτό από κάτοικο της περιοχής που έδωσε αναλυτική περιγραφή στην κατάθεσή του στις αρχές.

Η περιγραφή ταίριαζε με αυτήν της διάσημης πορνοστάρ και του συνοδού της, που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο ΚΤΕΛ Πατρών. Όλως τυχαίως, στα σακβουαγιάζ που βρέθηκαν δίπλα τους, υπήρχαν και τα κλοπιμαία. Ωστόσο η πορνοστάρ υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κλοπή, ούτε με τα κλοπιμαία, καθώς υποστηρίζει ότι τα σακβουαγιάζ που βρήκε η αστυνομία δεν ήταν δικά της. Δεν φάνηκε όμως να πείθεται από αυτούς τους ισχυρισμούς της το δικαστήριο, που την καταδίκασε ερήμην, αφού η διάσημη πορνοστάρ έσπευσε στο μεταξύ να εξαφανιστεί από την Πάτρα...

Star.gr
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates