Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

0 Εκτός πρωινού του ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος!



Εκτός πρωινού του ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος!

Ο λόγος για το πρωινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, το οποίο, ούτε τίτλο έχει, ούτε συμπαρουσιάστριες ή συμπαρουσιαστές. Τα δύο σίγουρα θέματα είναι δύο: Το ένα είναι ότι θα έχει βασικό παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη και το δεύτερο ότι ΔΕΝ θα έχει τον Χρήστο Φερεντίνο.

Και μπορεί το πρώτο να το είχαμε ακούσει (για τον Παπαδάκη), αλλά το στοιχείο για τον Χρήστο Φερεντίνο το ακούσαμε για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Star, δια στόματος μάλιστα Γιάννη Λάτσιου.

«Ο Χρήστος θα κάνει άλλα πράγματα. Δεν είπαμε ποτέ ότι θα κάνει πρωινό», δήλωσε ο Διευθυντής προγράμματος του Ant1, αποκλείοντας οριστικά κάθε πιθανότητα συμμετοχής του παρουσιαστή στο νέο - διευρυμένο σε ωράριο και θεματολογία - concept.

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον Χρήστο Φερεντίνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρουσιάζει ή τηλεπαιχνίδι, ή εβδομαδιαία εκπομπή. Και στα δύο ο ίδιος είναι θετικός.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Σίσσυ Χρηστίδου να περνά και μάλιστα σύντομα την είσοδο του Ant1 για συνάντηση με τους υπευθύνους του σταθμού, που ενδιαφέρονται να την εντάξουν στο πρωινό. Αν και επισήμως ο Γιάννης Λάτσιος ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την πληροφορία.

Σε κάθε περίπτωση, τα μεγάλα ονόματα του Alpha δεν έχουν υπογράψει ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας, πράγμα που κάνει τους περισσότερους να περιμένουν κυριολεκτικά με το τηλέφωνο στο χέρι.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates