Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

0 Λαμπίρη- Ράλλη: Η συνάντηση στους διαδρόμους του Star!

 


Λαμπίρη - Ράλλη Ένωση
Με το θέμα της μεσημεριανής ζώνης του Star να αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες, η επί σειρά ετών παρουσιάστρια του «Super Star», Χριστίνα Λαμπίρη, είχε την Τρίτη την πρώτη της συνάντηση με τη φημολογούμενη αντικαταστάτριά της, Νικολέττα Ράλλη!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupi, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σε έναν από τους διαδρόμους του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς: «Φιλήθηκαν και η Χριστίνα ήταν πραγματικά πολύ εγκάρδια με τη Νικολέττα! Την αγκάλισε και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία, δείχνοντας πραγματικά να το εννοεί! Μάλιστα, της είπε ότι για οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή, η πόρτα της θα είναι πάντα ανοιχτη!» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του Yupi.

Πάντως, η Χριστίνα Λαμπίρη δεν έχει κάνει προς το παρόν οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τα σχέδιά της για τη νέα σεζόν, αν και οι φήμες τη θέλουν να αναλαμβάνει σημαντικό πόστο -συγκεκριμένα τη διεύθυνση των ενημερωτικών εκπομπών του Star- πίσω από τις κάμερες.
Ωστόσο, η αναστάτωση που έχει προκαλέσει στο κανάλι η αναδιοργάνωση της μεσημεριανής του ζώνης, φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί, με τους υπεύθυνους να σκέφτονται να μετατοπίσουν κατά μια εβδομάδα την προγραμματισμένη αρχικά για τις 12 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα των καθημερινών του εκπομπών.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates