Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

0 Ύστατο χαίρε στον Λεωνίδα Κύρκο



Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τετάρτης τον Λεωνίδα Κύρκο με το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Δρόμοι παλιοί» το οποίο...
ακούστηκε από φυσαρμόνικα ενός προσωπικού φίλου του ιστορικού ηγέτη της αριστεράς και έφερε δάκρυα συγκίνησης σε όσους βρεθήκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόλουλος, ο Πρόεδρος Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, Νίκος Σηφουνάκης, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Μανώλης Γλέζος και πολλά στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς και του συνασπισμού.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και αναφέρθηκε στη μακρά πολιτική ιστορία του Λεωνίδα Κύρκου.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο νεκρός είχε ζητήσει, στο τέλος της πολιτικής του κηδείας εκτελέστηκε από μια νεαρή σολίστρια η ωδή στη χαρά Μπετόβεν.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates