Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 Lady Gaga: «δεν θέλω να έρθω στην Ελλάδα»



Μπορεί (και) στην Ελλάδα να γνωρίζει την αποθέωση, ωστόσο, η Lady Gaga δεν θα ερχόταν ξανά στη χώρα μας! Αυτό τουλάχιστον είπε η ίδια σε συνέντευξή της, χωρίς ωστόσο να αιτιολογήσει τι είναι αυτό που την «χάλασε» στα ελληνικά νησιά τα οποία επισκέφθηκε το περασμένο καλοκαίρι.
Η εκκεντρική σταρ «άνοιξε» το «Good Morming American Summer Concert Series» που διοργάνωσε το τηλεοπτικό κανάλι ABC στο Central Park της Νέας Υόρκης, με οικοδεσπότες τον «δικό μας» George Stephanopoulos και την Robin Roberts.
«Τι θα έκανες αν μία μέρα δεν είχες γράψιμο, ηχογράφηση και εμφανίσεις;» ρώτησε κάποιος από το κοινό και η Gaga σκεφτόταν τι να απαντήσει. Κάπου εκεί «πετάχτηκε» άλλος θαυμαστής και της πρότεινε να έρθει στην Ελλάδα…
«Να έρθω στην Ελλάδα; Όχι! Δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω, αν και μου αρέσει σαν ιδέα. Έχω πάει στην Ελλάδα», απάντησε εκείνη!
Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο «αλώνισε» η χάρη της πέρσι, αλλά γιατί δεν θέλει να μας ξανάρθει; Μήπως την πείραξε ο μουσακάς; Μήπως της έπεσε βαρύ το τζατζίκι ή μήπως πάτησε αχινό σε κάποια από τις παραλίες μας; Άβυσσος η ψυχή της Gaga…
H25χρονη τραγουδίστρια γνώρισε την αποθέωση από περίπου 7.000 θαυμαστές της, ενώ εμφανίστηκε στην σκηνή κρεμασμένη από… συρματόσκοινο και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες όπως τα «Bad Romance», «Born This Way», «Judas» και «Hair».
Όσο για το στυλ της; Διάφανο κόκκινο σύνολο με μαύρα σχέδια που δεν έκρυβε το κόκκινο εσώρουχό της και λευκό σακάκι που «έπιανε» λίγο από το κεφάλι φόρεσε η 25χρονη! Οι ζωγραφισμένες με μολύβι ματιών καρδούλες στο πρόσωπό της και η μαύρη φράντζα με τις κόκκινες τρέσες στα ξανθά μαλλιά της… μένουν ασχολίαστα!
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates