Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 Εφιάλτης επωνύμων στο κέντρο της Αθήνας

http://www.faretra.gr/images/1_hf5my_2.jpg



Ο τρόμος έχει φωλιάσει στην καρδιά των επώνυμων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας. Αστέρες της showbiz ζουν καθημερινά το εγκληματικό πρόσωπο της πρωτεύουσας,
ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν βιώσει τον κίνδυνο στο πετσί τους και ήρθαν αντιμέτωποι με στιλέτα και φονικά όπλα αδίστακτων κακοποιών. Και όλα αυτά για ένα κινητό τηλέφωνο και λίγα ευρώ.
Τα φώτα από τα κοσμικά πάρτι σβήνουν, οι αυλαίες των θεάτρων πέφτουν, οι συνεντεύξεις στις τηλεοπτικές εκπομπές τελειώνουν. Στιγμές που θα ζήλευε κάθε κοινός θνητός ζουν σε καθημερινή βάση οι αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος. Ομως, κάποιοι από αυτούς, όταν δύσει ο ήλιος, περνούν τον ίδιο εφιάλτη με πολλούς ακόμη απλούς ανθρώπους.
Περπατούν συντροφιά με τον φόβο, γιατί επέλεξαν να είναι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας. Εκεί όπου η εγκληματικότητα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αρκετοί από αυτούς αναπνέουν τον αέρα της γειτονιάς τους από την ημέρα που γεννήθηκαν και επέλεξαν να συνεχίσουν να μένουν εκεί γιατί την αγάπησαν. Η αγάπη τους όμως αυτή έχει μετατραπεί σε απόγνωση και ανασφάλεια. Ανησυχούν για τη ζωή τη δική τους αλλά και των παιδιών τους. Τα γκέτο των κακοποιών αλλά και οι αδίστακτοι δολοφόνοι, όπως αυτοί που έσφαξαν τον Μανώλη Καντάρη για μία κάμερα την ώρα που ήταν έτοιμος να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο, είναι απέναντι και από τα δικά τους σπίτια.
Η «Espresso της Κυριακής» μίλησε με αρκετούς επώνυμους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών και φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες στιγμές από την καθημερινότητά τους. Δεν διστάζουν να ενώσουν τη φωνή τους με αυτή των χιλιάδων Αθηναίων και να απαιτήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους ένα όμορφο και καθαρό κέντρο της πόλης για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Ενα κέντρο που να θυμίζει σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, όπου οι κάτοικοι θα είναι χαμογελαστοί και όχι σκυθρωποί και φοβισμένοι όπως είναι τώρα.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates