Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

0 Δεν τσακώθηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη



Τέλος έδωσε στις φήμες η Ζέτα Δούκα, που την ήθελαν τσακωμένη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μέσω συνέντευξης που έδωσε στο Radar της εφημερίδας Έθνος.
Η ηθοποιός διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι οι σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι ψυχρές επειδή δεν τον ακολούθησε στην περιοδεία της «Μαύρης Κωμωδίας» που σκηνοθέτησε εκείνος: «Αστειεύσαι! Δεν έχω διαπληκτιστεί ποτέ, μαλώσει ή σκοτωθεί με συνάδελφο. Δε συνέβη ποτέ και δε συνέβη φυσικά με τον Πέτρο, που αγαπώ και με αγαπά ιδιαίτερα. Η συνεργασία μας στον ‘Γλυκούλη’ και στην ‘Κωμωδία’ ήταν εξαιρετική και δεν προέκυψε ούτε μία διαφωνία. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τα έντυπα, τις εκπομπές και τα blogs που επινοούν τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Είναι τραγικό!».
Ο δημοσιογράφος της είπε: «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά όμως, όπως λένε». Η Ζέτα απάντησε: «Ηλιθιότητες! Φτιάχνουν καπνό, χωρίς να υπάρχει φωτιά, δεν την έχουν ανάγκη. Και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το σκηνικό! Δε μπορεί να μη δίνεις ποτέ λαβές και να σε κρεμάνε στα περίπτερα ή να κάνουν ολόκληρα θέματα σε εκπομπές για κάτι που δεν υπήρξε ποτέ! Κάνω τη δουλειά μου και μιλάω μέσα από αυτήν. Γιατί δεν το σέβονται και δεν το εκτιμούν και με εμπλέκουν σε σενάρια που δεν έχουν σχέση με μένα;», είπε η ίδια.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates