Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

0 Αντίο στις νοικοκύρές του ΑΝΤ1!


Οι Νοικοκυρές φεύγουν και κάνουν αντεπίθεση

Από την είσοδό τους στο τηλεοπτικό τοπίο άκουσαν τα εξ αμάξης. Οι «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1 αποσύρονται σήμερα, αλλά η Ορθούλα «νοικοκυρεύει» όλους αυτούς που τις πολέμησαν.

«Πολλοί είπαν για εμάς, αλλά για μένα μπαίνει από το ένα αφτί και βγαίνει από το άλλο. Καλό θα είναι να κρίνουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τον διπλανό. Δεν μου αρέσει να κρίνω κάποιον που δεν γνωρίζω και δεν ξέρω. Τώρα, αν κάναμε περιποίηση προσώπου ή bottox, για μένα είναι το ίδιο πράγμα με την εμφύτευση μαλλιών για τους άντρες. Γιατί, λοιπόν, μας κρίνουν εμάς; Θεωρώ ότι δεν υπάρχει γυναίκα να μην έχει πάει σε αισθητικό και από την άλλη, εγώ θα κάνω όσο χρειάζομαι - χωρίς όμως να είμαι fake. Μπορώ να το κάνω κάθε οχτώ μήνες και είναι κάτι που με γεμίζει, με κάνει να νιώθω καλά. Εχω ακούσει διάφορα σχόλια, αλλά δεν με ενδιαφέρει και δεν νιώθω άσχημα για τίποτα που είπα ή έδειξα. Θεωρώ, από την άλλη, ότι όσοι μας έκριναν ήταν οι πρώτοι που το έβλεπαν».

Η «Real Housewive» Ορθούλα μάλιστα λέει για τους καβγάδες με τις υπόλοιπες νοικοκυρές ότι «οι καβγάδες είναι κάτι που με χάλασε πολύ γιατί θεωρώ ότι είμαστε μεγάλοι και μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας μέσα σε πέντε λεπτά, και όχι σε σαράντα», ενώ τονίζει πως «μακάρι να πάμε και δεύτερη σεζόν. Δεν θα πω ποτέ όχι. Μου αρέσει που δεν μας λένε τι να κάνουμε και δεν είναι τίποτα στημένο».

Απόψε το βράδυ, στις 21.00, οι «Νοικοκυρές» ρίχνουν αυλαία. Η Τζο πρόλαβε να κάνει πράξη την υπόσχεσή της και να βάλει το βιβλίο της Ιωάννας στη βιτρίνα του μαγαζιού. Από την άλλη, τα κορίτσια βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στην Κρήτη. Η μόνη που δεν πήγε μαζί τους είναι η Φώφη Μαστροκώστα, που είχε υποχρεώσεις στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει. Το reality κλείνει τον κύκλο του με αρκετή χλιδή που θα ζηλέψουν οι… εχθροί τους.
Espressonews
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates