Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

0 Οι ειδήσεις... σε τίτλους

Τρίτη 5/4/2011

Καιρός: 07- 20 C

Γενικά αίθριος παρατηρείται ο καιρός και από το απόγευμα με τοπικές νεφώσεις που ίσως   βρέξει κατά διαστήματα  στα ορεινά τμήματα της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Ειδήσεις

Ελλάδα

1.      ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΣΟΡΟΣ
Συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος είχε εχθές  το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν  οι εξελίξεις στη διεθνή οικονομία και στην ευρωζώνη και δεν τέθηκε από καμία πλευρά θέμα αναδιάρθρωσης του χρέους.
2.       ΟΡΓΗ ΛΙΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ 178 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
Την οργισμένη αντίδραση του Μ.Λιάπη προκάλεσαν δημοσιεύματα, που τον ταύτιζαν με τον πρώην «γαλάζιο» υπουργό, ο οποίος φέρεται να έχει στην κατοχή του καταθέσεις ύψους 178 εκατ. ευρώ χωρίς να τα έχει δηλώσει στο «πόθεν έσχες» του.
3.      ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ BOEING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα πραγματοποίησε αεροπλάνο Boeing που είχε απογειωθεί από τη Βρετανία με προορισμό την Αίγυπτο, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα. Το αεροπλάνο μετέφερε 213 επιβάτες, που είναι όλοι τους  καλά.

Διεθνη
4.  Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ
Η Ιταλία αναγνώρισε τους αντιπάλους του Καντάφι ως τη μοναδική νόμιμη φωνή που εκπροσωπεί τη Λιβύη. Ο απεσταλμένος του λίβυου ηγέτη στην Ευρώπη συνεχίζει τις επαφές του με στόχο την έξοδο από την κρίση.
5. ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2012
Την πρόθεσή του να βάλει ξανά υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2012, ανακοίνωσε σήμερα στο Ίντερνετ ο Μπαράκ Ομπάμα  αναρτώτας βίντεο στην ιστοσελίδα του και αποστέλλοντας email στους υποστηρικτές του.

Οικονομία
6.      «ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ»
Για άρση των αδικιών που υπάρχουν σήμερα στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου δεσμεύθηκε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
7.      ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΪΚΑ
Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη κλιμάκιο της τρόικας, προκειμένου να εξετάσει τα τελικά δημοσιονομικά στοιχεία του 2010, το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλαίσιο της περιόδου 2012 -2015, το νέο φορολογικό νόμο και τις εξελίξεις στις μη εισηγμένες ΔΕΚΟ.
Πολιτισμός
8.      «ΕΦΥΓΕ» Η ΧΑΡΑΚΤΡΗΡΙΑ ΤΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
Απεβίωσε η γνωστή χαράκτρια Τόνια Νικολαϊδη. Η κηδεία της Τόνιας Νικολαΐδη θα γίνει σήμερα, στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών, στις 15:00.
9.      ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ Β
Είναι η αρχαιότερη πινακίδα Γραµµικής Β’ που έχει βρεθεί στην Ευρώπη και εντοπίστηκε µέσα σε προϊστορικά µπάζα στην Ικλαινα της Μεσσηνίας και μας αποδεικνύει πως η Γραµµική Β’ ήταν σε χρήση τουλάχιστον 100 χρόνια παλαιότερα από ότι πιστεύαµε.
Αθλητικα
10.  ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΑΕΚ – ΣΟΥΙΤΣΑ
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε  τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα, και αποφάσισε να  προωθήσει τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας νέων, Κωνσταντίνο Καμπόλη.
11.  ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ Ο ΠΑΟΚ
Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύστερα απόσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, δεν είναι υπότροπη και έτσι την τιμώρησε με μία αγωνιστική.Ο «δικέφαλος» θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στο τελευταίο ματς με την Κέρκυρα και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στα ματς των πλέι οφ.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates