Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

0 Οι ειδήσεις... σε τίτλους












Δευτέρα 4/4/2011

Καιρός  7 – 19 C
Γενικά αίθριος παρατηρείται σήμερα  ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι με διευθύνσεις  3-5 μποφόρ, σύμφωνα με υην ΕΜΥ.

Ειδήσεις 
    Ελλάδα 
     «Σε λίγο οι Έλληνες θα ζητιανεύουν»
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους σχετικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της τουρκικής οικονομίας, μίλησε ειρωνικά για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα.
2    
   «ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ»
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομία εξαπέλυσε ο Αν. Σαμαράς μιλώντας εχθές στην συνεδρίαση των προέδρων των ΝΟΔΕ. Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως  οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πιάνουν τόπο.

        ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί από σήμερα το ΕΚΑΒ, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε επίσχεση εργασίας. Όπως ανακοίνωσαν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους επ' αόριστον, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Διεθνή 
      
      ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ
Το θάνατο δυο υπαλλήλων της ανακοίνωσε η εταιρεία Tepco που διαχειρίζεται το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα. Οι δυο άτυχοι υπάλληλοι, ήταν αγνοούμενοι από τον σεισμό και το τσουνάμι στις 11 Μαρτίου.

      ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ
Δεκάδες αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τραυματίστηκαν στην Υεμένη, όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε πυρά και δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος που ζητούσε την αποχώρηση του προέδρου της χώρας Άλι Αμπντάλα Σάλεχ.


Οικονομία 
  
«    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ»
"Δεν υπάρχει  πιθανότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους", δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου στο πρακτορείο Ρόιτερς όταν ρωτήθηκε σχετικά με το άρθρο του περιοδικού Spiegel που αναφέρει ότι το ΔΝΤ πιέζει την Ελλάδα να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση.
 
         "ΘΗΛΙΑ" ΤΟ ΔΙΨΗΦΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ
«Πονοκέφαλο» προκαλούν στην κυβέρνηση τα στοιχεία που εμφανίζουν το έλλειμμα του 2010 πάνω από το 10% παρά τις αρχικές προβλέψεις που το ήθελαν στο 9,4%.


Πολιτισμός 
       
      ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Η ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ
Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ απέκτησε η Πενέλοπε Κρουζ. Η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός  χαράχθηκε πλέον ανεξίτηλα στο λαμπερό κόσμο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. 

   Η  YASMIN LEVY ΣΤΟ BADMINTON

H Yasmin Levy επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Badminton στις 12 Απριλίου. Μαζί της ο Γιάννης Κότσιρας με τον οποίο θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Adio Kerida».

Αθλητικά 

     ΠΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ Ο ΛΕΤΟ
O Αργεντινός γνωρίζει την κακή οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Πληροφορίες λένε ότι έχει κάνει επαφές με ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας.
   
    ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο «Μαδριγάλ» την Βιγιαρεάλ με 1-0 και αύξησε τη διαφορά από τη Ρεάλ στους οκτώ βαθμούς! Κι αυτό αφού η ομάδα του Μουρίνιο ηττήθηκε στο «Μπερναμπέου» από την Σπόρτινγκ Χιχόν 1-0.

http://ola-e-tipota.blogspot.com
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates