Ο Αθηναγόρας έχει εργαστεί ως chef στο εστιατόριο «Bill and Coo» της αλυσίδας «Small Luxury» στη Μύκονο. Έχει διατελέσει chef στα εστιατόρια «Πιλ-Πουλ», «Moorings» και στο ξενοδοχείο «Fresh». Στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων στο gourmet εστιατόριο «Καράβι» του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, αλλά και στη Γαλλία, στο «Trocaderro» του ξενοδοχείου Sofitel και στο “Espandon” του ξενοδοχείου “Ritz”. Παράλληλα, είναι καθηγητής μαγειρικής, ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις (μετάλλια και επαίνους) σε πανελλήνια και διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς γαστρονομίας
Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011
0 Νικητής του Top Chef o Αθηναγόρας
Ο Αθηναγόρας έχει εργαστεί ως chef στο εστιατόριο «Bill and Coo» της αλυσίδας «Small Luxury» στη Μύκονο. Έχει διατελέσει chef στα εστιατόρια «Πιλ-Πουλ», «Moorings» και στο ξενοδοχείο «Fresh». Στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων στο gourmet εστιατόριο «Καράβι» του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, αλλά και στη Γαλλία, στο «Trocaderro» του ξενοδοχείου Sofitel και στο “Espandon” του ξενοδοχείου “Ritz”. Παράλληλα, είναι καθηγητής μαγειρικής, ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις (μετάλλια και επαίνους) σε πανελλήνια και διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς γαστρονομίας
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου