Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

0 H Δήμητρα Αιγινίτη ανακοίνωσε τον χωρισμό της στο facebook

Και ναί είναι αλήθεια!Η Δήμητρα Αιγινήτη ανακοίνωσε το χωρισμό της μέσα απο το status της στο facebook. Οι φίλοι της Δήμητρας στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είδαν προχθές με έκπληξη να αλλάζει το status της από "παντρεμένη" σε "ελεύθερη".
Αυτή η κίνηση της ήταν αρκετή για να γίνει το προσωπικό τους θέμα είδηση.Ο Αντώνης και η Δήμητρα είναι μαζί πάνω από  4 χρόνια και όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Κάποιες διαφωνίες που υπήρχαν πίστεψαν και οι δυο ότι θα εξαφανιστούν με το γάμο(τον περασμένο Ιούλιο) και την κοινή τους ζωή, κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε πραγματικότητα...

Το θέμα βέβαια είναι ακόμα πιο περίπλοκο για το συγκεκριμένο ζευγάρι, αφού εργάζονται στον ίδιο χώρο και μάλιστα ο Αντώνης Σρόιτερ είναι προϊστάμενος της Δήμητρας, ως αρχισυντάκτης της εφημερίδας το Πρώτο Θέμα. Σίγουρα όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα μια επαγγελματική συνύπαρξη δυσχεραίνει τα πράγματα  και δημιουργεί ακόμα περισσότερα.
Όπως και να ΄χει  τόσο ο Αντώνης όσο και η Δήμητρα είναι δύο άνθρωποι του χώρου της τηλεόρασης που κράτησαν πάντα αξιοπρεπή στάση και δεν έδωσαν δικαιώματα με την προσωπική τους ζωή. Σίγουρα θα αποφασίσουν ότι είναι καλύτερο και για τους δυο!
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates