Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

0 Βρήκαν γιάφκες τρομοκρατών στη Ν. Σμύρνη και στον Πειραιά- 7 Συλλήψεις

- Στη γιάφκα-γκαράζ στη Ν.Σμύρνη βρέθηκε βαρύς οπλισμός που εμφανιζόταν σε προκήρυξη- και δεύτερη γιάφκα με όπλα,στον Πειραιά αυτή τη φορά!








Σοκ προκαλεί το οπλοστάσιο που έκρυβαν οι τρομοκράτες στις γιάφκες της Ν.Σμύρνης και του Πειραιά.Οι άντρες της αντιτρομοκρατικής ανακάλυψαν 3 υποπολυβόλα, εκ των οποίων τα δύο τύπου Scorpion, 7 πιστόλια, 3 πολεμικά καλάσνικοφ, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 κιλά εργοστασιακό anfo που αποτελεί εκρηκτική ύλη, 4 χειροβομβίδες και 200 γραμμαρια ΤΝΤ.






Δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας η γιάφκα και ο οπλισμός ανακαλύφτηκε σε υπόγειο γκαράζ διόροφου κτίσματος στην οδό Καισαρείας στη Ν.Σμύρνη, όμως οι πρώτες διαρροέςαπό την αστυνομία κάνουν λόγο για διασύνδεση τόσο της Σέχτας Επαναστατών όσο και για τη Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς.






Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς ερευνάται εξονυχιστικά στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών όπου μεταφέρθηκε ο οπλισμός που βρέθηκε σε γκαράζ στη Ν.Σμύρνη επί της οδού Καισαρείας όπως και ο ρόλος των 4 συλληφθέντων,οι 2 από τους οποίους ήταν ένοπλοι..Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε οι αστυνομικοί ψάχνουν εαν ο οπλισμός που βρέθηκε είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2008 αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.






Όπως διαρρέεται από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο εικονιζόμενος Γρηγόρης Τσιρώνης,ο οποίος καταζητείτο ως ο ληστής με τα μαύρα.






Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές κατά δεκάδες γίνονται αυτή τη στιγμή προσαγωγές ατόμων που κινούνται στο χώρο των Εξαρχείων ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό πως τα όπλα που βρέθηκαν στο γκαράζ στη Ν.Σμύρνη απεικονίζονταν στη προκήρυξη της οργάνωσης που είχε σταλεί στα ΝΕΑ,μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.






http://ola-e-tipota.blogspot.com/
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates