Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

0 Ποιος διάσημος τραγουδιστής νοσηλεύτηκε μετά από gay sex με ηθοποιό..

Είναι και οι δύο stars της ελληνικής showbiz. Ο ένας διάσημος τραγουδιστής με παιδιά και ο άλλος ανερχόμενος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Μέχρι τώρα νομίζαμε οτι ήταν απλά φίλοι, αυτοκόλλητοι φίλοι, αλλά τίποτα παραπάνω. Αυτό όμως που συνέβη πριν μερικές μέρες αποκάλυψε με δραματικό τρόπο οτι οι δύο άντρες είχαν αναπτύξει άλλου είδους… σχέση μεταξύ τους. Τι συνέβη;



Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα… οπίσθια του. Οι γιατροί γρήγορα και με απόλυτη μυστικότητα προχώρησαν στην απαραίτητη επέμβαση, ενώ η γυναίκα του βρισκόταν έξω από το χειρουργείο και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Εμ, δεν είναι και λίγο να βλέπεις τον άντρα σου σε αυτήν την κατάσταση, ακόμα κι αν γνωρίζεις από πριν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του.


Ο διάσημος ηθοποιός που «κανόνισε» τον τραγουδιστή δεν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, ενω η «φιλία» που διατηρούσαν φυσικά και πάγωσε. Εκ των υστέρων μάθαμε οτι οι δύο άντρες είχαν σχέση τους τελευταίους μήνες, βγαίνανε παντού μαζί και ο ένας πήγαινε σχεδόν καθημερινά στα καμαρίνια του άλλου.
http://ola-e-tipota.blogspot.com








Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates