Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

0 Εσύ ποιόν θα διαλέξεις;

Αν δεν το καταλάβατε, το καλοκαίρι τελειώνει μόλις αύριο και δίνει τη σκυτάλη στον «τηλεοπτικό χειμώνα». Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν συμπίπτει με την έναρξη των πρωινάδικων -ή για να ακριβολογώ- μέχρι πέρυσι με την πρώτη καλημέρα της «Βασίλισσας Ελένης».





Τα μεσημεριανά έχουν ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα και οι νοικοκυρές με το τηλεκοντρόλ ανά χείρας πρόλαβαν να κάνουν μία μικρή γύρα στα... σοκάκια της τηλεόρασης και να ετοιμαστούν για τη μεγάλη μάχη. Αυτά συμβαίνουν στην κερκίδα. Στην αρένα τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα.



Οι μονομάχοι στην αρένα






Στις 10 νταν αύριο το πρωί θα πέσουν τα σήματα του «Καφέ με την Ελένη» και του «10 με 1 μαζί». Και ακούστε τώρα τι έχουν προγραμματίσει.






Ποδαρικό στην Ελένη θα κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στους κυρίους της πρωινής ζώνης θα δούμε τον Αντώνη Ρέμο. Όχι , ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα είναι στο πλατό της εκπομπής. Οι δύο δημοσιογράφοι, σε ρόλο ρεπόρτερ, έφθασαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για πάρτη του και εκείνος τούς τα είπε όλα! Μπαίνεις ή δεν μπαίνεις στον πειρασμό, νοικοκυρά μου, να κάνεις ζάπινγκ, για να δεις ποιος θα πρωτομιλήσει για εκείνη την παλιά ανεξομολόγητη σχέση. Βάζεις στοίχημα; Κανένας από τους δύο και να το δεις!






Κρατήστε ως κρατούμενο την ανεξομολόγητη σχέση, γιατί έχω και άλλη μία τέτοια παρακάτω.


Ως προς τη στρατηγική των εκπομπών, και τα δύο μέτωπα θα μείνουν στη συνταγή τους. Οι Καραμεροχαριτάτοι θα κρατήσουν το infotatement που πέρυσι τους έβγαλε ασπροπρόσωπους, ενώ η Ελένη θα προσπαθήσει να αποδείξει στα νοικοκυριά πως «ο παλιός είναι αλλιώς» και θα διεκδικήσει το στέμμα κάνοντας και φέτος ό,τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια.






Στο κάστρο του MEGA, τώρα:


Αύριο το πρωί, παρουσιαστές και αφανείς ήρωες της εκπομπής θα έχουν άφθονο πασατέμπο, θα κουνάνε το μαντίλι «στα καράβια» που αναχωρούν και θα κρατούν σημειώσεις. Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου που θα ανάψει το «πράσινο φως» και για εκείνους, θα κάνουν καθημερινά το ίδιο, πάντα με πασατέμπο, ώστε με την άφιξή τους να είναι σίγουροι πως θα εντυπωσιάσουν.






Πόλεμος και στην prime time






Όλα τα κανάλια ποντάρουν πολύ στη ζώνη prime time. Για τους αρχάριους, πρέπει να πούμε πως είναι η ζώνη 9 με 12 το βράδυ, κατά την οποία και τα διαφημιστικά πακέτα είναι ακριβοπληρωμένα.






Ο ALPHA είναι απόλυτα σίγουρος για τις ψυχαγωγικές επιλογές του και τρέχει να προλάβει τους οχθρούς. Έτσι, το βαρύ πυροβολικό του σταθμού, που ονομάζεται Ρούλα Κορομηλά, θα βγει στην αρένα του BIG BROTHER την επόμενη Κυριακή.




Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, στο άκουσμα ότι θα έβγαινε στον αέρα το trailer της Ρούλας, έγινε πανικός. Κάηκαν φαγητά στα σπίτια, περιμένοντάς το. Και τι είδαμε; Λίγη Ρούλα, πολύ πόδι Ρούλας και πιο πολλές βαλίτσες! Φανταστείτε τι έχει να γίνει, όταν θα περιμένουμε την επόμενη Κυριακή να εμφανιστεί η Μεγαλόχαρη ολοζώντανη (και σούπερ ντούπερ σέξι, όπως μου είπαν ότι έγινε).






Από την άλλη, το MEGA μαγειρεύει την αντεπίθεση με «Master Chef» και Ευγενία Μανωλίδου. Αυτό γίνεται, ώστε η Ρούλα να μη χορεύει μόνη της μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, οπότε θα σκάσει μούρη ο Γιώργος Καπουτζίδης με τους τραγουδιάρηδες του.






Θυμάστε που πιο πάνω σας είπα να κρατήσετε σαν κρατούμενο την ανεξομολόγητη σχέση του Αντώνη Ρέμου με τη Ζέτα Μακρυπούλια;






Έφθασε η ώρα για τους άλλους δύο «κρυφοεραστές». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι απέναντι από τη Νάντια Μπουλέ. Αυτό και αν είναι μάχη. Κάτι λίγο από «Διπλοπενιές» μου κάνει: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γίνεται ντίβα του τραγουδιού, μετά πέφτει ο κλαυσίγελος, το μεθύσι, η τράκα και… η αγάπη ξαναφουντώνει. Θα ήθελα πολύ πάντως να ήμουν από μια μεριά, όταν την επόμενη ημέρα θα κοιτάνε μαζί, στο ίδιο σπίτι, λίγο πριν πάρουν πρωινό τα νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης ημέρας.






Οχυρώνονται στο άκουσμα του Λάκη






Το MEGA προσπαθεί να «χτυπήσει» τη σάτιρα του Λάκη με το «Η ζωή της άλλης» και ο ΑΝΤ1 με το «τουρκικό», «Χίλιες και μία νύχτες». Αδιαμφισβήτητα δύο από τα δυνατά χαρτιά των μεγάλων καναλιών. Από την άλλη όμως, είναι γεγονός ότι ο Λαζόπουλος έχει κερδίσει για τα καλά της Τρίτης το βράδυ, εδώ και χρόνια. Και ο Έλληνας δύσκολα αλλάζει συνήθειες.






Το Νησί του τρόμου






Κάπως έτσι φαντάζει η ναυαρχίδα του MEGA. Στο άκουσμα και μόνο του τίτλου, οι απέναντι αναφωνούν «Megalisius» και κάνουν τον σταυρό τους. Όπως αντιλαμβάνεστε, απέναντί του τοποθετούνται οι «θυσιασμένοι».


Ο ΑΝΤ1 θυσιάζει τη Βίκυ Καγιά με τα μοντέλα της και ο ALPHA προκαλεί τον εφιάλτη στον Έκτoρα Μποτρίνι. Την τελευταία στιγμή, στην κυριολεξία, τη γλύτωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που παραλίγο να φάει πακέτο. Οι διευθυντές προγράμματος για πολύ καλή της τύχη την τοποθέτησαν το βράδυ της Πέμπτης, καλώντας την να αντιμετωπίσει τη «Γενιά των 592 ευρώ».




πηγή
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates