Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

0 «Από την Ελλάδα η εντολή εκτέλεσης του Τούρκου εισαγγελέα»


Τουρκικό δημοσίευμα αφήνει αιχμές για υπόθαλψη τρομοκρατών του DHKP-C


Διασύνδεση των ακροαριστερών Κούρδων που πήραν ως όμηρο και σκότωσαν τον εισαγγελέα της υπόθεσης του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν στην Ελλάδα «βλέπει» η τουρκική εφημερίδα Vatan. 

Τα δύο στελέχη του κουρδικού DHKP-C σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της απαγωγής είχαν συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Η τουρκική εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις τούρκου αξιωματούχου των υπηρεσιών ασφαλείας μετά τις χθεσινές δηλώσεις Νταβούτογλου, σύμφωνα με τις οποίες «κατά την διάρκεια της ομηρίας οι τρομοκράτες είχαν κάποιες επαφές στο εξωτερικό. Όλα αυτά τα παρακολουθούμε».

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος της Vatan σημειώνει ότι ο ηγέτης του DHKP-C, Χουσεϊν Φεβζί Τεκίν, μαζί με πολλά ηγετικά στελέχη της ακροαριστερής οργάνωσης βρίσκονται στην Ελλάδα.

«Πιστεύουμε ότι κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων ενημέρωναν συνεχώς τους συνδέσμους τους στην Ελλάδα και εκτελούσαν τις εντολές που λάμβαναν από εκεί. Την εντολή να χτυπήσουν την πήραν από το τηλέφωνο. Προς τα εκεί λοιπόν προσανατολίζονται οι έρευνες» σημειώνει ανώνυμα ο αξιωματούχος. 

Την ίδια ώρα στην τουρκική Hurriyet αναφέρεται ότι ένας από τους δύο εκτελεστές του Τούρκου εισαγγελέα είναι αδερφός  Κούρδου που είχε συλληφθεί στη Χίο τον Ιούλιο του 2013 σε υπόθεση μεταφοράς όπλων με φουσκωτό.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates