Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

0 Πλήρη στήριξη ζητά ο Παπαδήμος

Τη στήριξη των πολιτικών αρχηγών ενόψει των κρίσιμων επαφών για το "κούρεμα" και τη νέα δανειακή σύμβαση, ζήτησε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος είχε διαδοχικές επαφές με Παπανδρέου και Καρατζαφέρη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο κ. Παπαδήμος συνάντησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στις 12:00 και στις 15:00 συναντήθηκε και με τον αρχηγό του τρίτου κόμματος που στηρίζει την κυβέρνηση, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε Παπανδρέου και Καρατζαφέρη για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI και ζήτησε πλήρη στήριξη, ενόψει των νέων επαφών με τον Τσαρλς Νταλάρα, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Για το πολυνομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε και μίνι υπουργικό, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Εκτός από την Αριστερά, που θα καταψηφίσει και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για το αν θα το ψηφίσουν ζητώντας αλλαγές.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός μιλώντας στους New York Times, τόνισε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση που θα εξαναγκάζει τους πιστωτές να δεχθούν τις απώλειες του κουρέματος.

"Είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί ενόψει των προσδοκιών σχετικά με το βαθμό της συμμετοχής που θα επιτευχθεί" είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει και κριτική κατά των ευρωπαίων ηγετών, οι οποίοι άργησαν να αντιδράσουν, μετά το ξέσπασμα της κρίσης.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates