Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

0 Έρχονται να δουλέψουν γυμνοί στο χώρο σας!



Θέλουν να δουλέψουν και έρχονται ημί-γυμνοί στο χώρο σας..

Από οικιακές εργασίες, ως νομική βοήθεια, συμβουλές στην πληροφορική και άλλες υπηρεσίες που το προσωπικό της προσφέρει φορώντας τα βασικά, είτε γυμνό από τη μέση και πάνω, είτε ολόγυμνοι, ανάλογα με τον πελάτη.


Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ημίγυμνοι στο χώρο τους. Δεν είναι ψέμα ή φάρσα αλλά ένα «επαναστατικό» project που εφαρμόζει μια εταιρεία…
Μπορεί να βρίσκεται μακριά μας αλλά ελπίζουμε να έρθει και στη χώρα μας, που ελέω κρίσης όποιος το επιχειρήσει θα κάνει χρυσές δουλειές. Εταιρεία από τη Νότιο Αφρική στέλνει στο σπίτι του πελάτη λογιστές, καμαριέρες και δικηγόρου ημίγυμνους! Εξαρτάται πάντα από το τι θέλει, αλλά και τι προσφέρει, ο πελάτης…
hotkinkycoupleuk: kristensmagicdust: Interesting alternative to all the thigh highs   ~Kristen Beautiful!
Παρέχει οικιακές δουλειές, μαγείρεμα, νομική βοήθεια, συμβουλές στην πληροφορική και άλλες υπηρεσίες που το προσωπικό της προσφέρει φορώντας τα βασικά, είτε γυμνό από τη μέση και πάνω, είτε ολόγυμνο, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.
tksa4883:hotnessa:bellesphotos:playboymansion:Susie ScottMiss May 1983
Οι εργαζόμενοι είναι μερικής απασχόλησης και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: από φοιτητές της Νομικής έως προσωπικούς γυμναστές και λογιστές.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates