Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

0 Ηλεκτρονική μάθηση

Η ηλεκτρονική μάθηση είναι μια εφεύρεση της εποχής μας. Η ανακάλυψη των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι πολύ σημαντική γιατί με τη βοηθειά τους όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να εκτελέσουν διάφορες εργασίες όπως να γράφουν έγγραφα, να δημιουργούν παρουσιάσεις, να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα,κτλ.
Ευρέως διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια είναι η ηλεκτρονική μάθηση. Με τον όρο αυτό αναφερόμαστε σε εκπαιδευτικά αντικείμενα και σεμινάρια που διεξάγονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Αυτό το είδος μάθησης μειώνει τις μετακινήσεις, επιτρέπει στον εκπαιδευόμενο να λειτουργεί με τη δική του ταχύτητα, προσομειώνεται με την παρακολούθηση σε αίθουσα διδασκαλίας καθώς χρησιμοποιούνται κάμερες και μικρόφωνα που επιτρέπουν την άμεση σύνδεση των χρηστών.
Βέβαια υπάρχουν και μειονεκτήματα. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αμεσότητα και την συναισθηματική οικειότητα που αναπτύσσεται σε μια αίθουσα διδασκαλίας.
Η τεχνολογία βελτίωσε κατά πολύ την μάθηση και την μετέτρεψε σε ηλεκτρονική μορφή. Εξαρτάται από τον εκάστοτε χρήστη το πως θα αξιοποιήσει την διαδικασία της μάθησης και τον ελεύθερο χρόνο του.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates