Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

0 «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει σε νέο κανάλι;

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως πρόθεση του σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου είναι να επιστρέψει άμεσα στους δέκτες μας το "Κάτω Παρτάλι", αλλά όχι… ως σειρά!
Τι εννοώ; Ότι έχουν ζητήσει από τον Λευτέρη Παπαπέτρου να κάνει δύο μεγάλης διάρκειας επεισόδια, κάτι σαν τηλεταινίες, ώστε με την προβολή τους να ολοκληρωθεί η ιστορία.

Ωστόσο, για να μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά τούτο το τηλεοπτικό 

εγχείρημα θα πρέπει να δεχθούν οι πρωταγωνιστές του σίριαλ να ξαναμπούν στο πλατό. Και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να μην έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό είναι εφικτό για τη Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς δεν έχει «κλείσει» με κάποια τηλεοπτική παραγωγή τη νέα σεζόν, αλλά και για τον Τάσο Χαλκιά, που έχει μόνο θεατρικά σχέδια για φέτος.

Επίσης, η Νάντια Κοντογεώργη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κι έτσι είναι ελεύθερη τηλεοπτικά, ενώ και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, μετά το φινάλε της σειράς «AR3NA» στο Star, δεν μιλά για κάποια νέα τηλεοπτική συνεργασία.


Το σίριαλ «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Λεωνίδας και θα το δούμε από το φθινόπωρο στο Star, έχει γυριστεί από πέρυσι για κυπριακό κανάλι και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης, και ο Μίνως Θεοχάρης δεν κουβεντιάζει για κάτι τηλεοπτικό, αφού οι σειρές μυθοπλασίας είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος θα συνεχίσει και φέτος με την επιτυχημένη παραγωγή του Alpha «Ελα στη θέση μου», αλλά και η Βασιλική Τρουφάκου, που έδωσε τα χέρια με το Star για τη ρομαντική κομεντί «Ο άνδρας μου έχει οικογένεια».


Τέλος,αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Παπαπέτρου θα ήθελε -από ηθικής πλευράς- το φινάλε να δοθεί από το Mega, στην περίπτωση που επαναλειτουργήσει ο σταθμός. Ομως,σύμφωνα με την "Espresso", η απαίτηση των τηλεθεατών για άμεση ολοκλήρωση της σειράς, η υψηλή θεαματικότητα αυτής και η αγαστή σχέση του Λευτέρη Παπαπέτρου με τον ΑΝΤ1 μετά το τέλος των γυρισμάτων του σίριαλ «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» μήπως φέρουν την ανατροπή και δούμε τελικά τις δύο σπέσιαλ τηλεταινίες από το κανάλι του Αμαρουσίου; 


Μη ξεχνάμε πως στα σκαριά του ΑΝΤ1 για το Β μισό είναι και και τα special επεισόδια με αναβιώσεις παλιών κλασικών ελληνικών ταινιών...
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates