Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

0 Αυτοί είναι οι νέοι καναλάρχες-εκτός ο ALPHA και το STAR.Παίχτηκαν 246εκατ.ευρω


 Ανακοινώθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης τα νέα σχήματα που υπερθεμάτισαν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα αποτελέσματα είναι:

Για την πρώτη άδεια υπερθεμάτισε ο ΣΚΑΙ με 43.600εκατ.ευρώ

Για την δεύτερη άδεια υπερθεμάτισε το σχήμα Καλογρίτσα με 52.600εκατ.ευρώ

Για την τρίτη άδεια υπερθεμάτισε ο ΑΝΤ1 με 75.900εκατ.ευρώ

Για την τέταρτη άδεια υπερθεμάτισε το σχήμα Μαρινάκη με 73.900εκατ.ευρώ

Συνολικά, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης έπεσαν 246 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες η πιο σκληρή διαπραγμάτευση έγινε για την τρίτη και την τέταρτη άδεια.

Αποχωρώντας από το κτίριο της ΓΓΕ δηλώσεις έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΙ Κώστας Κιμπουρόπουλος, επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας του καναλιού τονίζοντας ότι επρόκειτο για μία "Χιτσοκική" διαδικασία με όλα τα σενάρια που μπορεί να φανταστεί κανείς, να τίθενται στην διαδικασία.

Ο Ιβάν Σαββίδης που έμεινε εκτός μίλησε για μία αρκετά πρωτότυπη διαδικασία και ότι είναι χαρούμενος που το κράτος εισέπραξε τόσα χρήματα με τα οποία ελπίζει να βοηθηθούν οι συνταξιούχοι πόντιοι. "Στενοχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε τόσα λίγα, έπρεπε αν πληρώσει περισσότερα" είπε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις μετά το τέλος του διαγωνισμού έκανε και η κυβερνητική εκπρόσωπος 'Ολγα Γεροβασίλη: "Για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου και μετά από 30 χρόνια αυθαιρεσίας, μπήκαν κανόνες στη χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων" είπε χαρακτηριστικά.


Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates