Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

0 ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ WIND ΜΕ ΤΗΝ VODAFONE


Οι υποδομές αυτές θα προσφέρουν στους έλληνες καταναλωτές υπέρ – υψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο και χρήσης υπηρεσιών δεδομένων συμβάλλοντας ουσιαστικά στους εθνικούς στόχους της Ψηφιακής Ατζέντας 2020...
Έχοντας επενδύσει σχεδόν 3 δις. Ευρώ σε δημιουργία τηλεπικοινωνιακών υποδομών από την ίδρυσή της ως σήμερα, η WIND Ελλάς τα τελευταία χρόνια στρέφει τις επενδύσεις της στα δίκτυα νέας γενιάς κινητής και σταθερής τηλεφωνίας (4G/4G+, VDSL, FTTx) τα οποία προσφέρουν πολύ υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων και μεγάλη χωρητικότητα, καλύπτοντας έτσι τις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου χρήστη αλλά και της ψηφιακής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό ήδη είναι σε εξέλιξη πιλοτικό πλάνο δημιουργίας υποδομών οπτικών ινών (Fiber to the Building) σε Αθήνα και Περιφέρεια.

«Προχωράμε στο μεγάλο βήμα δημιουργίας σταθερών υποδομών νέας γενιάς, γιατί πιστεύουμε ότι θα διαδραματίσουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα του Έλληνα και στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής ψηφιακής οικονομίας στην χώρα μας» επεσήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής. «Ως ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Ελλάδα, η WIND υλοποιεί επενδύσεις υψηλής έντασης σε νέες τεχνολογίες και υποδομές. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε οι επενδύσεις αυτές να οδηγούν σε γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς».

Η συνεργασία στην ανάπτυξη και χρήση υποδομών αποτελούν σημαντικούς πυλώνες της στρατηγικής της WIND για δίκτυα νέας γενιάς σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία και εναρμονίζονται απόλυτα με το πλαίσιο που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για συνεργασία και συνεπένδυση μεταξύ των τηλεπικοινωνιακών παρόχων ώστε να μεγιστοποιείται η αξία των επενδύσεων προς όφελος του καταναλωτή και της οικονομίας.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates