Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

0 Πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο πάει στο 9 Μήνες

Πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο, που ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την πετυχημένη σειρά τη σεζόν που μας πέρασε μεταπηδά στο "αντίπαλο" 9 Μήνες.
Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, την γνωστή χορογράφο και χορεύτρια που γνωρίσαμε από το Dancing With The Stars και η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει και την προσπάθειά της -με μεγάλη επιτυχία- στον χώρο της υποκριτικής.

Η Αναστασία ερμήνευσε πολύ καλά τον ρόλο της γυναίκας του Πάτροκλου (Θεοχάρη Ιωαννίδη), της Άννας, στο πολύ επιτυχημένο Μπρούσκο και πλέον που ολοκληρώθηκε η συνεργασία της έκλεισε να κάνει έναν ρόλο έκπληξη στο εξίσου πετυχημένο σήριαλ του STAR "9 Μήνες".
Το όμορφο κορίτσι που πλέον κατοικεί μόνιμα στην Κύπρο, εξακολουθεί να χορεύει και να χορογραφεί αφού συμμετείχε και στα εκεί shows DanSing και πλέον στο DanSing Kids και δείχνει να περνάει πολύ όμορφα εκεί. Η υποκριτική, όμως όπως δείχνουν τα πράγματα μπήκε για τα καλά στο αίμα της και δεν θα την αφήσει. Και καλά θα κάνει γιατί οι ως τώρα εμφανίσεις της είναι πραγματικά καλές, ειδικά αν σκεφτεί κανείς οτι δεν έχει κάνει και ποτέ μαθήματα για αυτό.

Για να δούμε πώς θα είναι ο ΝΕΟΣ ρόλος της στο 9 Μήνες για το οποίο θα ξεκινήσει γυρίσματα από τα τέλη Αυγούστου και μετά.

gossip-tv.gr

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates