Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

0 Γαβαλάς εναντίον Λιάγκα - Σκορδά: «Ποιοι νομίζουν οτι είναι αυτές οι καρικατούρες;»

Ταύρος εν υαλοπωλείο, έγινε για άλλη μία φορά ο Λάκης Γαβαλάς με το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά, και ξεσπάθωσε στο facebook.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1  σχολίασε στον «αέρα» της εκπομπής του την παραδοχή του Απόστολου Γκλέτσου πως έχει πάει με άντρα!
«Ο Γκλέτσος βγήκε ευθέως για να το πει ότι πήγε με άντρα. Είπε ότι το ψάρι  ψήνεται και από τις δύο πλευρές, εμείς που το ψήνουμε από την μια πλευρά δηλαδή είμαστε βλάκες; Εγώ έτσι το βάζω το ψάρι έτσι το βγάζω δεν το γυρίζω από την άλλη πλευρά. Λες να το γυρίσω; Ο Γκλέτσος είπε ότι αν το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές θα μείνουμε νέοι» ανέφερε  χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με τον σχεδιαστή να του απαντά γράφοντας στα social media!

«Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι..Πόσο  τρόμαξε ο σεμνότυφος ,και καλά ,Λιάγκας τώρα  στην εκπομπή του όταν στην εκπομπή του Κωστόπουλου είπε ο Γκλέτσος πως έχει πάει με άντρα...Και φυσικά έκανε και αυτός και η παρτενέρ του στο κωμικοτραγικό τους ντουέτο  κάποιες παρατηρήσεις...Γιατί πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι σε καιρό κρίσης, προσπαθώντας να απαξιούν γούστα και καταστάσεις που βιώνουν άνθρωποι;Τι στόμφος στις ηλίθιες κριτικές τους είναι αυτός».

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates