Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

0 Η επιστροφή του Σεφερλή στη τηλεόραση μέσω απο το STAR

Το 2016 φέρνει την επιστροφή του Μάρκου Σεφερλή στην τηλεόραση. Μετά τη λήξη της 
συνεργασίας του με το Mega, όπου πέρυσι παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά, έγινε γνωστό πως ο δημοφιλής κωμικός σκόπευε να ανηφορίσει προς Star μεριά. Κι αυτό γιατί, χρόνια τώρα, οι δύο πλευρές συνεργάζονται, καθώς από το συγκεκριμένο κανάλι προβάλλονται -και «χτυπούν» εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης- οι θεατρικές παραστάσεις του.

Τι πρόκειται να αναλάβει, όμως, ο Μάρκος στον σταθμό της Κηφισιάς; Αν και είχε ακουστεί πως επρόκειτο να κάνει μια σατιρική εκπομπή, οι τελευταίες έγκυρες πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει ένα τηλεπαιχνίδι με εξαιρετικά «δυνατό» φορμάτ, το οποίο θα μοιράζει πλούσια δώρα στο κοινό, στις δύσκολες εποχές της οικονομικής κρίσης. Αλλωστε, οι χιλιάδες δηλώσεις συμμετοχής δείχνουν πως ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιες εκπομπές, αφού του δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει χρήματα και δώρα.

Κάθε Σαββατοκύριακο

Οπως μαθαίνουμε, το παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο και θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Επίσης, θα είναι μαγνητοσκοπημένο, αφού ο Μάρκος, την ώρα προβολής του, θα βρίσκεται πάνω στη θεατρική σκηνή, οπότε του είναι αδύνατον να το παρουσιάζει ζωντανά. Οι τελικές υπογραφές του Star με τον ηθοποιό -που δεν μπορεί να αποχωριστεί την επιθεώρηση, αλλά πάντα «φλερτάρει» και με την τηλεόραση- αναμένεται να πέσουν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Μάρκος Σεφερλής και το ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι του θα βγουν στον αέρα στα μέσα Φεβρουάριου, πράγμα που σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

espressonews.gr
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates