Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

0 Αλαφούζος:Στηρίζει τον γιο του ώστε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια ενώ σχεδιάζεται και νέο κανάλι...

Ο Αριστείδης Αλαφούζος ήταν ο πρώτος Έλληνας εφοπλιστής που αναμείχθηκε με τα ΜΜΕ… Όταν κατέρρευσε το σύστημα Κοσκωτά και έμειναν «ορφανά» τα «φιλέτα» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΪ και Ολυμπιακός, ο Σαντορινιός εφοπλιστής «άρπαξε» τα δυο πρώτα και αδιαφόρησε για το τρίτο, αφού επ' ουδενί δεν ήθελε να ανακατευτεί στο ποδόσφαιρο! Άλλωστε το τελευταίο είναι και μια από τις σημαντικές διαφορές που έχει με τον γιο του, Γιάννη!

Σήμερα ο Αριστείδης Αλαφούζος διανύοντας την ένατη δεκαετία της ζωής του, συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο στις επιχειρήσεις… Παρά το γεγονός ότι οι δυο του γιοι έχουν αναλάβει ο ένας, ο Θέμης, την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ο άλλος, ο Γιάννης, τον ΣΚΑΙ, ο λόγος του εξακολουθεί να έχει ιδιαίτερο βάρος και η άποψη του να ειναι αποφασιστικής σημασίας. Φυσικά οι διάδοχοί του απολαμβάνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων ,ενώ όπως είναι λογικό υπάρχουν και διαφωνίες, αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις σε πολλά θέματα. Για παράδειγμα ,όπως ήδη αναφέρθηκε, ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν αποτελούσε «αγκάθι» στις σχέσεις ανάμεσα πατέρα και γιου! Ο Αριστείδης Αλαφούζος δεν επιθυμούσε την ανάμειξη του Γιάννη στα διοικητικά της πράσινης ΠΑΕ γι' αυτό και από το περιβάλλον της οικογένειας ακούγεται ότι του ασκεί έντονες πιέσεις ακόμη και για να αποχωρήσει…

Αυτό όμως δεν εμπόδισε – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- τον Αριστείδη Αλαφούζο να δηλώσει στο παιδί του ότι θα τον στηρίξει οικονομικά ενόψει της προκήρυξης τωντηλεοπτικών αδειών! Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ,που δεν φοβάται να εκτίθεται στα media, παρεμβαίνοντας άλλοτε στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό ΣΚΑΪ για να εκφράσει την άποψή του σε θέματα επικαιρότητας και άλλοτε στο Twitter, φέρεται αποφασισμένος ναενισχύσει το προφίλ του ΣΚΑΪ με ψυχαγωγικά προγράμματα όπως είναι κάποια talent shows που στο παρελθόν βλέπαμε στον ANT1 και παράλληλα να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου, χαμηλού budget, καναλιού με αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα!
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates