Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

0 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ
Για πρώτη φορά από τότε που έχασε συντριπτικά τις εκλογές, ο Α. Σαμαράςεμφανίζεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο κυβερνητικού συνασπισμού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Bloomberg ο πρόεδρος της...
ΝΔ ζήτησε κυβέρνηση συνασπισμού, εφόσον τεθεί ζήτημα και πρόβλημα στον τρέχον σχηματισμό της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις που καλείται να εφαρμόσει ώστε να λάβει χρηματοδότηση. Όταν όμως ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός, πριν από 2,5 μήνες, απέρριπτε κατηγορηματικά τέτοιο ενδεχόμενο!!!
"Εάν το σχέδιο είναι να κρατηθεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, τότε θα παρέχουμε στήριξη. Η έξοδος από την Ευρωζώνη θα σήμανε την καταστροφή" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στο Bloomberg.
Ο πρώην πρωθυπουργός αρνήθηκε επίσης την κριτική ότι δεν στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της να αποφύγει μια οικονομική και κοινωνική έκρηξη, σημειώνοντας ότι έχει στηρίξει και τα δύο νομοσχέδια που έχει φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.
Παράλληλα, ενώ ο ίδιος αμφισβητεί την δέσμευση του Α. Τσίπρα να κρατήσει τη χώρα στο κοινό νόμισμα, θεωρεί την Ευρωζώνη ως το μόνο βιώσιμο οικονομικό μονοπάτι για την Ελλάδα.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates