Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

0 Η Brabus «περιποιήθηκε» τη station wagon C-Class


Αισθητική και τεχνολογική αναβάθμιση

Έφτασε η ώρα ο βελτιωτικός οίκος της Brabus να «περιποιηθεί» την station wagon έκδοση της Mercedes-Benz C-Class. Αισθητικά, το μοντέλο φέρει ένα εμπρόσθιο spoiler και έναν πίσω διαχύτη, στον οποίο βρίσκονται οι 4 χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Πολλές επιλογές υπάρχουν για τους τροχούς τόσο σε σχέδια, όσο και σε μεγέθη, με τη διάμετρο να ποικίλει από τις 18 έως τις 20 ίντσες.

Μέσω σπορ ελατηρίων της Bilstein, η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος μπορεί να μειωθεί κατά 30 χλστ, ενώ υπάρχει και η επιλογή για πλήρως ρυθμιζόμενης ανάρτησης coilover. Επιπλέον, όσες C-Class Estate εξοπλίζονται με αερανάρτηση AIRMATIC, μπορούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό σύστημα χαμηλώματος.

Ο εγκέφαλος της Brabus προσθέτει στη C 250 34 ίππους και 50 Nm, φτάνοντας την απόδοσή της στα 245 άλογα και στα 400 Nm. Έτσι, το αυτοκίνητο κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δλ. και έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. Ομοίως, η C 180 κερδίσει 21 ίππους και 50 Nm και η C 200, 41 ίππους και 30 Nm. Σε ό,τι αφορά στις diesel εκδόσεις, η C 220 BlueTEC δυναμώνει κατά 35 άλογα και 50 Nm, ενώ η C 250 BlueTEC κατά 41 ίππους και 50 Nm.

Το βελτιωτικό πρόγραμμα της Brabus για το εσωτερικό της station wagon έκδοσης της Mercedes-Benz C-Class ποικίλει από τα πεντάλ αλουμινίου και το κοντέρ που γράφει το «μαγικό» 340 χλμ./ώρα, μέχρι τα πατάκια, ενώ φυσικά υπάρχει η επιλογή για πλήρη εξατομίκευση της καμπίνας.










Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates